Últim dia... últimes rotacions i Projecte final!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Com esteu? Nosaltres avui estem amb gust agredolç, ja que ha estat un gran dia, però l’últim d’aquestes magnífiques colònies... Estem vivint moltes emocions i experiències que no oblidarem mai, i les volem compartir amb tots vosaltres!

Primer us explicarem, però, la nit d’ahir, ja que vam poder desbloquejar gran part del bastó màgic amb l’ajuda de l’Alegria, la Tristesa i la Por. Ja som ben a prop de descobrir el final, i estem molt emocionats!

Després tots els nens i nenes van participar en el famós Got Talent Coma-ruga ‘22, on van sorprendre a un jurat molt exigent, amb moltes actuacions espectaculars com per exemple balls en grup, trucs de màgia o cantant! Ens van deixar a tots bocabadats amb els seus talents i van fer que la nit d’ahir estigués plena de màgia i llum!

Com us dèiem abans, avui ens hem despertat amb una sensació estranya, ens fa pena arribar al final de la setmana, però a la vegada cada dia estem més a gust amb els nostres companys i companyes. 
Pel matí, els grups de anxoves i escopinyes han baixat a la platja per a fer l’última activitat de mar que els quedava, pàdel surf, body board i caiac. Avui les condicions del mar eren perfectes i ens han permès fer una petita ruta amb els companys i a la vegada provar diferents jocs per fer-ho més divertit!
Per la tarda ha estat el torn de les gambes i els dofins de baixar a la platja i també acabar aquestes colònies amb unes de les activitats més emocionants de l’estada! Ho han fet molt bé, han palejat de valent i han demostrat tenir moltes habilitats per navegar per l’aigua! Tots ho han passat d’allò més bé! 

Per altra banda, avui ha estat un dia de tancament per a l'English Time! Quina il•lusió, presentar per fi els nostres projects a la resta de grups. Al matí, després d'ultimar els preparatius i de l'snack, el grup de les gambes ha presentat als dofins el seu diari de l'estada en forma de murals amb fotos i textos breus. Els dofins han pres el relleu dinamitzant la seva gimcana de jocs d'aigua. Els han deixat tots xops (monitors inclosos), però molt divertits! Hem anat a dinar a tope d'energia! Els grups de la tarda hem fet algunes dinàmiques i cançons i després també hem seguit la mateixa estructura: acabar preparatius, snack i presentació del projecte. Han començat les escopinyes presentant els seus murals/diccionari visual, que han estat molt interessants, i després les anxovetes han agafat el rol de monitores per presentar la gimcana! Malgrat que hem anat justos de temps, l'activitat ha estat un èxit i tots els grups han completat el mapa que necessitaven per trobar el premi que les anxovetes els havien preparat amb molt d'amor. Malgrat la tristesa de veure el final, hem quedat contents de la presentació dels projects i de tot el que hem après aquests dies; gairebé ni ens hem adonat que era en anglès!!!

Ara ja cansats per contents, toca dutxa i sopar! Aquesta nit tenim la festa de comiat, i voleu gaudir-la molt!

Demà ja podran ser ells i elles els que us ho expliquin tot, i així us puguin transmetre aquesta màgia que sempre brilla a Coma-ruga!

Ens veiem demà famílies! Have a nice evening!