Primer dia d'aventures a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí per explicar-vos com ha anat el nostre primer dia d'activitats a les colònies! Ha estat un primer gran dia, ple de noves emocions i sentiments!

 

Abans ens agradaria repassar com va anar la nit d'ahir, ja que vam rebre una visita d'allò més curiosa! Van venir 5 persones, les quals vestien cada una d'un color diferent, i ens van explicar que el mar està molt contaminant i per solucionar-ho necessitem un pal màgic capaç de recuperar la normalitat a Coma-Ruga! Ens van demanar ajuda, així que veurem què passa! Us anirem posant al dia!

Després ens vam reunir per grups de convivència per repassar les normes, la planificació i sobretot, per conèixer-nos!

Aviat vam anar a dormir, havíem d'anar ben descansats per afrontar el primer dia!

 

Aquest matí ens hem llevat amb les motxilles plenes d'il·lusió i ganes, ja que per fi començaven les aventures!

Els més petits, els grups de Anxoves, Escopinyes, Gambes i Dofins s'han estrenat amb les activitats de escalada i tir amb arc. Ens han donat tota una demostració, ja que han superat les pors i han pujat fins a dalt de tot de la paret de rocòdrom, i després han practicat la seva punteria amb l'arc i les fletxes! Se'ls hi dóna molt bé!

 

Per altra banda, avui els kids també hem començat a fer el primer contacte amb l'English d'una manera lúdica, amb jocs, reptes i fins i tot curses on havíem de memoritzar un text en anglès! Està sent una manera molt natural d'integrar l'anglès en el nostre dia a dia, donant un nom als elements de la colònia que ja ens són familiars i entenent que podem utilitzar la llengua (des del nivell al qual estiguem) per passar-ho d'allò més bé i relacionar-nos entre nosaltres i amb els monis!

 

 

Fa calor, i res millor que una dutxa per relaxar-nos, descansar i preparar-nos per l'activitat de nit... Avui hauran de demostrar els seus dots en el cant! No patiu, demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!