Més i més aventures a Coma-ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! Com esteu?

Nosaltres hem tingut un dia genial, i tenim moltes ganes de compartir-lo amb tots vosaltres! Però primer volem tirar una mica enrere i parlar de la nit d’ahir, perquè va ser molt divertida! 

Com ja sabeu cada nit ens trobem amb els nostres amics i amigues que intenten solucionar el problema amb la contaminació del mar de Coma-ruga, i hem de dir que poc a poc estem avançant molt! Gràcies a les emocions que estem vivint aquests dies tots plegats, estem aconseguint pas a pas anar desbloquejant noves parts del bastó màgic i així estar més a prop del nostre objectiu!
Després vam iniciar un joc de nit d’allò més emocionant, en el que tots i totes demostren les seves habilitats i competint en equip, superar petits reptes en un minut! És el famós Minute to win! Vam gaudir molt!

I ara si, parlem d’avui! A anglès ens ho hem passat molt bé amb tots els grups, també agrupats de dos en dos. Els grups del matí han pogut fer un dels nostres reptes preferits: després de superar proves lingüístiques per obtenir material, en petits equips han preparat un artefacte per protegir un globus d'aigua que, si sobrevivia a una caiguda lliure de 10 metres... El podien explotar al cap dels teachers! Als grups de la tarda hem preparat un mercat d'artesania en anglès, amb els cartells i preus de cada paradeta ben escrits i unes parades la mar de xules! Ens ha agradat saber "how much" costaven les coses i conèixer tots els "business". I seguim pensant en el project! A veure com segueix, good luck!

Per altra banda, els grups d’anxoves i escopinyes pel matí, i les gambes i dofins per la tarda, han baixat per fi a la platja per estrenar-se amb les activitats de caiac i pàdel surf amb body board! El mar ens ha respectat i tots hem pogut realitzar les activitats, palejar de valent i fer unes petites rutes combinades amb algunes dinàmiques que els posava a prova el seu equilibri! Ha anat molt bé, i tots i totes hem gaudit molt del nostre primer dia a la platja!

I per si el dia no era ja prou especial, avui hem rebut una altra visita sorpresa que ens ha agradat molt! Ens ha vingut a veure en Pere Aragonès, el president de Catalunya, i la consellera Violant Cervera per veure què tal ens estan anant aquestes colònies tant màgiques!

Ara ja si, dutxats i descansats, ens preparem per sopar i després fer una l’activitat de nit diferent i especial!

Demà us ho expliquem tot, com sempre! 
Fins demà!