Anglès i parc d'aventures!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! 

Ja tornem a ser aquí per explicar-vos com ens ha anat el dia! Però com sempre primer ens agrada recordar com va anar la nit anterior. 

Després de sopar vam rebre la visita de la Ràbia i l’Alegria per demanar-nos ajuda per poder desbloquejar el bastó màgic de les emocions i així poder recuperar la normalitat respecte a la quantitat de contaminació que hi ha al mar. Poc a poc ho estem aconseguint!
Després vam iniciar el joc de nit, el qual va posar a prova les veus i cordes vocals de tots i totes en el Furor! Van cantar tant fort que no quedar ningú al poble que no ens sentís!

Avui al grup de Kids hem fet els English times agrupats de dos en dos. Al matí, les gambes i els dofins s'han unit per crear petits negocis i fer una fira en la qual interactuaven en anglès i visitaven les diferents paradetes; han sortit idees molt creatives! Ens encanta aprofitar el joc en anglès i veure com de vegades aprenem gairebé sense adonar-nos-en. Després hem seguit amb el project: un grup està preparant jocs d'aigua i l'altre un diari anglòfon de l'estada.
A la tarda, que aquí es diu afternoon, les anxovetes i les escopinyes també ens hem ajuntat, en el nostre cas per fer una competició a través de petites proves en les quals hem hagut d'aprofitar tot el que sabíem en anglès (representacions teatrals, noms d'animals, cançons inventades, dibuixos...). We all had a lot of fun!! Després d'un snack de fruita, ens hem separat i hem seguit amb els projectes: les anxovetes, malgrat ser les petites de l'estada, prepararem una gimcana per a la resta dels Kids, i les escopinyes farem una fira de presentacions per compartir les nostres passions amb la resta de la colònia! 

Per altra banda, avui els grups d’anxovetes i escopinyes han anat al parc d’aventures pel matí! Ho han passat d’allò més bé pujant als arbres, travessant ponts penjants, cordes i llargues tirolines! Tots i totes han pogut gaudir de l’activitat i superar petites pors i reptes!
Per la tarda ha estat el torn de les gambes i els dofins d’anar al parc, i ens han deixat impressionats amb les seves habilitats!!

Cansats però molt contents del dia que han passat, hem anat a dutxes i després a sopar! Aquesta nit ens espera un joc molt divertit i emocionant que seguirà posant a prova les seves habilitats per grups! Demà us ho expliquem tot!

Have a great evening, famílies!