Últim dia... parc d'aventures i Projecte final!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Com esteu? Nosaltres avui estem amb gust agredolç, ja que ha estat un gran dia, però l’últim d’aquestes magnífiques colònies... Estem vivint moltes emocions i experiències que no oblidarem mai, i les volem compartir amb tots vosaltres!

Primer us explicarem, però, la nit d’ahir, ja que vam poder desbloquejar gran part del bastó màgic amb l’ajuda de l’Alegria, la Tristesa i la Por. Ja som ben a prop de descobrir el final, i estem molt emocionats!

Després tots els nens i nenes van participar en el famós Got Talent Coma-ruga ‘22, on van sorprendre a un jurat molt exigent, amb moltes actuacions espectaculars com per exemple balls en grup, trucs de màgia o cantant! Ens van deixar a tots bocabadats amb els seus talents i van fer que la nit d’ahir estigués plena de màgia i llum!

Com us dèiem abans, avui ens hem despertat amb una sensació estranya, ens fa pena arribar al final de la setmana, però a la vegada cada dia estem més a gust amb els nostres companys i companyes. 

Avui ha arribat el dia en que els nostres teens han pogut anar al parc d’aventures! Pel matí ha estat el torn dels taurons i el pops de penjar-se pels arbres, travessant ponts penjants, cordes i vertiginoses tirolines! S’ha de dir que a la primera ens ha costat una mica llençar-nos, però al superar-la després ja no ens feia por res! 
Per la tarda han estat les balenes i els catxalots els que han hagut de superar les pors i pujar als arbres desafiant la gravetat! Ens han donat tota una lliçó de superació, i estem molt orgullosos de tots ells i elles!

Per una altra banda, després d'una setmana de lleure en anglès; activitats i aprendre junts i juntes, avui ha arribat l'últim dia complet i els teens han pogut presentar els seus "English Projects" davant la resta! Estàvem nerviosos, però ha anat molt bé! Hem tingut una gimcana, una coreografia, un "diary" i un fantàstic "scaperoom". Tanquem l'estada amb bones sensacions i una mica més de llengua anglesa dins nostre.

També us volem explicar que avui després de dinar hem tingut un dels tallers més especials de l’estada, i és que avui hem treballat i gestionat totes les emocions viscudes durant la setmana, en relació al viscut amb els nostres companys i companyes, i sobretot referent a nosaltres mateixos. No és fàcil, però tots han fet molt bona feina! 

Ara ja cansats per contents, toca dutxa i sopar! Aquesta nit tenim la festa de comiat, i voleu gaudir-la molt!

Demà ja podran ser ells i elles els que us ho expliquin tot, i així us puguin transmetre aquesta màgia que sempre brilla a Coma-ruga!

Ens veiem demà famílies! Have a nice evening!