Primer dia d'aventures a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí per explicar-vos com ha anat el nostre primer dia d'activitats a les colònies! Ha estat un primer gran dia, ple de noves emocions i sentiments!

 

Abans ens agradaria repassar com va anar la nit d'ahir, ja que vam rebre una visita d'allò més curiosa! Van venir 5 persones, les quals vestien cada una d'un color diferent, i ens van explicar que el mar està molt contaminant i per solucionar-ho necessitem un pal màgic capaç de recuperar la normalitat a Coma-Ruga! Ens van demanar ajuda, així que veurem què passa! Us anirem posant al dia!

Després ens vam reunir per grups de convivència per repassar les normes, la planificació i sobretot, per conèixer-nos!

Aviat vam anar a dormir, havíem d'anar ben descansats per afrontar el primer dia!

 

Avui els teens han iniciat el dia escalfant motors amb l'anglès a través de jocs i dinàmiques divertides per impulsar una cohesió de grup i practicar la comunicació verbal en anglès. També han començat les plujes d'idees per "l'english project" de l'estada, que es presentarà a la resta de joves l'últim dia.

 

Per altra banda, també s'han estrenat amb les activitats de caiac, pàdel surf i body board! Avui el mar estava una mica  mogut, però tot i així s'ha pogut practicar i palejar tant amb els caiacs com amb els pàdels surf! El que si ha triomfat han estat els body boards! Agafar onades avui era molt divertit!

 

Fa calor, i res millor que una dutxa per relaxar-nos, descansar i preparar-nos per l'activitat de nit... Avui hauran de demostrar els seus dots en el cant! No patiu, demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!