Olimpiades i Anglès a Coma-ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! 

Un dia més som aquí per posar-vos al corrent de com estan anant els nostres dies!  
Avui hem hagut de fer un petit canvi de plans, però us sembla bé si primer parlem d'ahir a la nit?

En acabat de sopar vam tenir la visita dels nostres amics Ràbia i Fàstic, els quals estaven preocupats perquè seguien trobant brutícia, però agraïts de que tots els nens i nenes de les colònies els estan ajudant molt a mantenir els espais nets! És per això que entre tots vam aconseguir desbloquejar un nou color del bastó màgic de Coma-ruga i estem molt contents!
Després vam tenir la "relaxing night", on vam poder desconnectar de l'exterior i connectar amb el nostre interior! Ens va anar molt bé a tots!

Aquest matí els teens ens hem llevat plens d'energia i ganes de participar a les activitats que teníem preparades, ja que avui tots han pogut participar a les famoses olimpíades de Coma-ruga! 
Pel matí ha estat el torn dels grups de balenes i catxalots, i per la tarda els taurons i els pops, els quals s'han dividit en diferents equips, i amb el seu nom i crit de guerra propi, han participat a les diferents proves i categories de les olimpíades, com la cursa de crits o el llançament d'espardenya, treballant la cohesió de grup tot mentre es divertien i gaudien del magnífic dia que ens ha quedat després de la pluja del matí! 

Pel que fa les activitats d'anglès, avui els teens han tingut l'últim dia complet prèvi a la presentació final de projectes. Per això, després d'algunes activitats entretingudes en anglès, s'ha posat molt emfàsi en que els "english project" havien de quedar finalitzats! S'ha aconseguit que aquests projectes quedin preparats per presentar dissabte i tenen molt bona pinta!

Ara ja toca anar a dutxes i sopar, doncs avui ens espera una nit plena de misteri! 
Ja sabeu que demà serem aquí, com cada dia, per explicar-vos-ho tot!

Fins demà famílies!