Més i més aventures a Coma-ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! Com esteu?

Nosaltres hem tingut un dia genial, i tenim moltes ganes de compartir-lo amb tots vosaltres! Però primer volem tirar una mica enrere i parlar de la nit d’ahir, perquè va ser molt divertida! 

Com ja sabeu cada nit ens trobem amb els nostres amics i amigues que intenten solucionar el problema amb la contaminació del mar de Coma-ruga, i hem de dir que poc a poc estem avançant molt! Gràcies a les emocions que estem vivint aquests dies tots plegats, estem aconseguint pas a pas anar desbloquejant noves parts del bastó màgic i així estar més a prop del nostre objectiu!
Després vam iniciar un joc de nit d’allò més emocionant, en el que tots i totes demostren les seves habilitats i competint en equip, superar petits reptes en un minut! És el famós Minute to win! Vam gaudir molt!

I ara si, parlem d’avui!

Avui tots els nois i noies s’han estrenat amb les activitats d’escalada i tir amb arc! Pel matí ha estat el torn dels taurons i els pops els que han pogut pujar per la paret del rocòdrom, superant els obstacles i les pors, fins a arribar a dalt de tot, i després provar la seva punteria amb l’arc i les fletxes! Per la tarda els ha tocat als grups de balenes i catxalots, que tot i la calor, ho han donat tot i han deixat el llistó molt alt! 

Per altra banda, amb les activitats d’anglès ja estem totalment immersos dins l'estada i avui els teens a anglès han practicat el idioma amb exercicis de vocabulari i activitats de lleure molt interessants! També els projects ja agafen forma i s'ha estat avançant molta feina perquè tot estigui preparat per l'últim dia! Tenim moltes ganes de mostrar-vos els resultats!

I per si el dia no era ja prou especial, avui hem rebut una altra visita sorpresa que ens ha agradat molt! Ens ha vingut a veure en Pere Aragonès, el president de Catalunya, i la consellera Violant Cervera per veure què tal ens estan anant aquestes colònies tant màgiques!

Ara ja si, dutxats i descansats, ens preparem per sopar i després fer una l’activitat de nit diferent i especial!

Demà us ho expliquem tot, com sempre! 
Fins demà!