AQUALEON!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! Com esteu? 

Tornem a ser aquí per compartir amb tots vosaltres el nostre dia tant especial! Avui si que si, per fi, ha arribat el gran dia, el que tots estàvem esperant... Aqualeón! Però no ens avancem... Primer parlem d'ahir a la nit! 
Després de sopar vam rebre una carta ben especial per a tots, escrita pel president de Catalunya, agraint a tots els infants de la colònia la seva implicació en el respecte al medi ambient, el reciclatge i la cooperació! 
Després kids i teens es vam unir per ajudar-nos a resoldre el misteri de l'enverinament del coordinador de les colònies, i entre tots vam trobar el culpable... Del joc del Cluedo! 
Aviat vam anar a dormir, doncs ens teníem que preparar pel dia següent!

Va, parlem d'avui! 
Aquest matí ens hem llevat tots amb la motxilla plena de ganes i il·lusió ja que, com us hem dit abans, tocava anar al parc aquàtic! Ens hem pujat als autocars i només arribar al parc hem tardat ben poc en deixar les tovalloles i sortir corrent cap als tobogans! Ens hem barrejat kids amb teens i així poder tenir tots la oportunitat de pujar a tot arreu, ajudar-nos i acompanyar-nos!

Gràcies a la pluja d'ahir, hem pogut anar tots junts avui, i això ho ha fet encara més especial! Tots com una gran família! Ha estat un gran dia per a tots, en el que el temps ens ha respectat i ens ha deixat gaudir d'aquesta experiència!

Cansats però contents, ens toca dutxa, sopar i preparar-nos pel joc de nit. Avui tenim una gran nit plena d'espectacles i màgia!

Demà us ho expliquem tot, com sempre, per així poder compartir les nostres aventures amb tots vosaltres!

Us esperem! Fins demà famílies!