Anglès i esport, la millor combinació

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies! 

Ja tornem a ser aquí per explicar-vos com ens ha anat el dia! Però com sempre primer ens agrada recordar com va anar la nit anterior. 

Després de sopar vam rebre la visita de la Ràbia i l’Alegria per demanar-nos ajuda per poder desbloquejar el bastó màgic de les emocions i així poder recuperar la normalitat respecte a la quantitat de contaminació que hi ha al mar. Poc a poc ho estem aconseguint!
Després vam iniciar el joc de nit, el qual va posar a prova les veus i cordes vocals de tots i totes en el Furor! Van cantar tant fort que no quedar ningú al poble que no ens sentís!

Aquest segon dia ha sigut molt especial, ja que els teens s'han ajuntat per posar en pràctica el macro joc de "Save the Water Ballon", després de diferents proves entretingudes han construït una protecció amb material reciclat per protegir un globus d'aigua caient de 8 metres! Per altre banda, els "english project" comencen a estar ben encarats per poder ser desenvolupats, tenen molt bona pinta!

I com que aquí ens agrada combinar bé, hem alternat les activitats d’anglès amb les esportives! Els grups de taurons i pops han iniciat el dia fent l’altra activitat de mar que els faltava. Per una banda, els taurons han gaudit d’un mar ben calmat per poder practicar amb els pàdels surf, i per l’altra, els pops s’han pujat als caiacs i han fet una ruta mentre provaven diferents dinàmiques per donar-hi més emoció!
A la tarda a estat el torn del grup de les balenes de provar els pàdels surf i els body boards, el qual ha estat d’allò més divertit degut a les onades! Els catxalots han estat molt valents i també han pogut gaudir d’una petita ruta pel mar i provar noves experiències!

Cansats però molt contents del dia que han passat, hem anat a dutxes i després a sopar! Aquesta nit ens espera un joc molt divertit i emocionant que seguirà posant a prova les seves habilitats per grups! Demà us ho expliquem tot!

Have a great evening, famílies!