Segon dia de COMBIS!!!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families, Avui ens hem aixecat amb moltes ganes de començar les activitats, però abans d'explicar-vos el dia d'avui, us hem de comentar el que va passar ahir abans del joc de nit!!!

Tal com esperàvem, aquells personatges misteriosos van tornar a aparèixer!!! Aquest cop anaven acompanyats de la Guiulia, una nena que segons ens va explicar està entrenant per participar a la gran cursa que se celebrarà en uns dies a Coma-ruga i que tindrà com a premi guanyador una copa. De sobte, van aparèixer dos nois una mica malcarats que van espantar els nostres personatges i van començar a tirar-los aigua, cosa que no els va agradar gaire, tot plegat va ser un caos i ens ensumem que aquí hi ha gat amagat! Esperem poder resoldre el misteri aviat!

Després de tot aquest embolic... joc de nit! Ahir va tocar afinar les cordes vocals perquè els monitors vam preparar el joc del Furor. Va ser molt emocionant i tots ens vam motivar moltíssim cantant i ballant. En acabar ens vam reunir amb els nostres grups de convivència per parlar de com havia anat el dia i abans d'anar a adormir ens vam ajuntar per cantar la cançó de bona nit. Després d'un dia tan mogut vam caure rendits al llit!

I ara si, us expliquem com ha anat el dia d'avui!!! Els TEENS hem començat amb English class, els Bravado ja tenen encaminada la temàtica del seu escaperoom, que anirà sobre la història oculta de l'alberg de Coma-ruga! Per altra banda, els Empatio ja estan a tope amb la preparació de la DiscoNight!!! Entre d'altres estan preparant un photocall, un menú i fins i tot invitacions personalitzades!!! Per últim els Rezisto han decidit canviar el rumb del seu projecte i canviaran l'escaperoom per una obra de teatre d'allò més entretinguda! Ja us anirem explicant!

Els KIDS han passat el matí fent les activitats esportives, Lojaleco s'han iniciat amb el paddle-surf, amikeco s'han endinsat al mar amb els caiacs i els Malavara han fet tir amb arc i escalada, tenen tots molt bona punteria!!!

A la tarda, com ja sabeu, hem fet canvi de torns, els KIDS han començat amb l'anglès i us hem de dir que els projects tenen molt bona pinta. Lojaleco ja està repartint papers pels seus personatges, dijous començarem a rodar la pel·lícula, quines ganes!!! Amikeko i Malavara segueixen desenvolupant els seus respectius escaperooms, sembla que tiraran per històries d'intriga!

Ara marxem corrents a la dutxa per estar ben nets abans de sopar, els KIDS estan molt emocionats perquè demà van al Aqualeon!!! Així que després de la cançó de Bona nit anirem ven de pressa a dormir per agafar energies per demà! 

See you tomorrow families!

 

Equip de Monitors/es