Primer dia de colònies!!!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families!!

 

Com esteu? Ja ens trobeu a faltar? Nosaltres hem arrencat les activitats amb molta energia i ganes de donar-ho tot. Ahir a la nit mentre sopàvem ens van sorprendre dos personatges ben curiosos parlant un idioma semblant a l'italià, però la veritat és que no els vam acabar d'entendre, semblaven bastant desorientats, de ben segur que aviat tornaran a aparèixer per l'alberg i en podrem treure l'entrellat. Després de sopar vam reunir-nos en grups per preparar el dia d'avui i tot seguit ens en vam anar a dormir per carregar piles. El dia d'avui ha començat amb uns bons balls matinals de ZUMBA que ens han deixat com nous.

Tot seguit els TEENS ens hem separat per anar a fer English class! Les teachers ens han preparat unes dinàmiques molt divertides que ens han fet perdre la vergonya i obrir-nos a les altres persones del grup, ja comencem a fer pinya!!! Durant la classe hem decidit els projects que voldrem fer durant aquesta setmana, han sortit unes idees molt originals! El grup BRAVADO i REZISTO muntaran un escaperoom ple de proves d'enginy que els altres grups hauran de resoldre, mentre que el grup EMPATIO s'ha decantat per preparar la disco que farem l’últim dia! Per altra banda els KIDS han arrancat amb les activitats d'esport! El grup LOJALECO s'ha endinsat al mar per practicar Caiac, s'han fet un tip de remar, però ja semblen professionals! El grup AMIKECO han fet escalada i tir amb arc, ho han fet tan bé que sembla que aviat podran pujar a l'Everest. Per últim el grup MALVARA s'ha iniciat amb el Paddle-surf, més d'un ha acabat caient a l'aigua, és ben complicat aguantar l'equilibri!

Després de dinar ens ha passat una cosa ben curiosa, han aparegut uns altres personatges amb pintes de pescador (que estem segurs que estan relacionats amb els que van aparèixer ahir a l'hora de sopar) preguntant-nos si havíem vist algun monstre marí pels voltants de l'alberg, tot plegat és ben estrany, esperem tenir-ne notícies aviat. També hem aprofitat per fer els cartells de les habitacions i gaudir d'un temps lliure amb els nostres companys i companyes. 

A la tarda...canvi de torn! Els TEENS hem fet les activitats d'esport, els REZISTO i els BRAVADO ens hem pogut refrescar al mar fent Paddle-surf i Caiac, per altra banda els EMPATIO hem estat fent escalada al rocòdrom de l'alberg. Els KIDS hem començat a plantejar els nostres English projects, Els AMIKEKO i els MALAVARA hem escollit fer un escaperoom, sembla que s'estan posant bastant de moda això de fer escaperooms. Prepararem un munt de reptes per posar a prova als altres grups, de ben segur que no ho tindran fàcil. Els LOJALECO han decidit que rodaran un shortfilm!!! De moment han començat a fer un primer guió del qual serà la pel·lícula del summercamp! Així doncs el dia ha anat molt bé i tots tenim moltes ganes de seguir gaudint d'aquestes colònies.

Estem molt impacients per saber més sobre aquests personatges que han aparegut durant el dia, esperem tornar-los a veure demà i que ens expliquin més coses sobre el que està passant. Ara us deixem perquè anem a sopar per agafar energies pel joc de nit! 

 

Goodnight! Fins demà famílies!