LAST DAY IN COMA-RUGA

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good evening families!

Recta final de les colònies a Coma-Ruga! Ens ho hem passat super bé i estem una miqueta tristos d'haver d'acomiadar-nos de les persones que hem conegut aquests dies tan especials, però també tenim moltes ganes de veure-us i explicar-vos tot el que hem fet! De ben segur que mai oblidarem aquestes colònies i que l'any que ve voldrem tornar a Coma-Ruga!

Ahir a la nit mentre esperàvem per començar el joc de nit van tornar a aparèixer els nostres estimats personatges. Mentre ens explicaven com els havia anat el dia van aparèixer els nois malcarats i els van començar a perseguir! Ens van robar les sabates i les van escampar per tota la pineda. Tots vam riure molt, però ens va tocar anar a recuperar les sabates! Quin embolic!

Després de tot aquest terrabastall va començar el joc de nit, i que bé que ens ho vam passar!!! El joc es deia "En Tinc i T'entenc" i consistia en aparellar una llista de frases fetes amb la seva corresponent acció (fent un tik tok, donant voltes, saltant) van esforçar-se moltíssim i els guanyadors van ser el grup Rezisto i Bravado!

Avui ens hem aixecat ben enèrgics per poder gaudir d'aquest últim dia, els KIDS han començat amb English class i han pogut presentar el seu project als altres grups! Els Lojaleco han preparat una sala de cinema amb projector per ensenyar la seva pel·lícula, els ha fet molta il·lusió poder veure el resultat final i tots hem rigut molt! Els Malavara ens han fet córrer de valent amb la seva gymkana i els Amikeco han dissenyat unes proves ben enginyoses que ens han fet treure fum per les orelles!

Els TEENS han baixat tots plegats a la platja a fer jocs entre els quals han destacat la cursa de crits i el salt de tovallola! Hem acabat amb un bon bany a la platja que ens ha deixat a tots ben fresquets.

Al migdia cada grup de referència s'ha reunit per fer el taller emocional, ha estat un moment íntim on hem pogut obrir-nos i parlar sobre el que ens ha agradat i el que no de les colònies. Ha estat un moment molt especial per a tots i totes!

A la tarda hem rotat els torns, KIDS han anat a la platja a fer les activitats i TEENS ha fet presentació de projects. Els Bravado ho han petat amb el seu escaperoom, els altres grups no ho han tingut gens fàcil per poder escapar de l'habitació que havien preparat! Els Rezisto ens han fet una representació teatral increhible, ens hem quedat bocabadats amb el seu talent! Finalment els Empatio ens han explicat com funcionarà la Disco Night d'avui i estem impacients per veure el decorat després de sopar.

Us deixem ja i ens veiem demà famílies!!! Molts petonets!

 

Equip de Monitors/es