LAST DAY OF ROTAS!!!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello super families!

Avui, després de dos dies d'Aqualeón i AdventurePark hem tingut un dia més tranquil·let, hem tornat amb les activitats esportives i les English class!!!

Abans de començar a explicar-vos el dia d'avui recapitulem la nit d'ahir! Com tots esperàvem, els nostres estimats personatges van aparèixer altre cop per presentar-nos la tercera prova de la Copa Coma-ruga. Aquest cop consistia en gravar un Tik Tok! Tal com esperàvem, tots van poder superar la prova i amb molt bona nota!

A continuació vam iniciar el joc de nit, el Got Talent!!! L'Edurne, la Sofia i el Risto ens van fer de jurat i van avaluar les nostres actuacions. Us hem de dir que va ser una nit molt màgica, concerts, balls, dibuixos, monòlegs i fins i tot trucs de màgia, aquest camp està ple d'artistes!!!

Els TEENS han començat el dia a la platja. Els Bravado han agafat el Caiac i se n'han anat remant mar a dins, sembla que no tenen gaire equilibri perquè han caigut tots a l'aigua! Els Empatio també han baixat a la platja a fer Paddle Surf i Body Board, els ha encantat! Finalment els Rezisto han fet escalada i tir amb arc!

Els Kids han acabat els projects d'anglès i ja estan tots preparats per poder-los ensenyar als seus companys demà a les 10! Al migdia hem fet taller de polseres i ens n'anirem tots a casa amb un bon detall per recordar aquestes colònies. A la tarda canvi de torn! 

TEENS han acabat el seu projecte i demà tindrem el plaer de poder-los ensenyar als companys! Per altra banda els KIDS han fet la seva última activitat d'esport, segur que ja us les coneixeu; Caiac, Escalada, Tir amb arc i Paddle Surf!

Demà últim dia complet a Coma-ruga, ens fa molta pena haver d'acomiadar-nos, però estem contents perquè hem gaudit d'uns dies inoblidables! 

Goodnight families!!! See you tomorrow

 

 Equip de Monitors/es