ADVENTURE PARK AND AQUALEÓN DAY!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good evening families!!!

Ahir us vam deixar amb les ganes de saber que passaria abans del joc de nit...doncs els nostres personatges van tornar a aparèixer per practicar la segona prova de la copa Coma-ruga. Aquesta consistia a travessar un gran riu! Els nostres personatges se les van enginyar totes per poder aconseguir-ho i quina imaginació que tenen! Finalment ho vam aconseguir tots i ja hem superat la segona prova! Pròximament esperem que es tornin a presentar amb la tercera!!!

Després del show vam començar el joc de nit! Aprofitant que havia estat un dia molt mogut vam optar per fer una relaxing night i tots ens vam quedar adormits escoltant les històries que ens van explicar els monitors! Va ser un moment molt maco i estem molt agraïts d'haver-lo pogut viure!!!

Avui al matí ens hem aixecat amb molta energia i preparats per fer rotar les activitats d'ahir! Els TEENS hem passat el dia al Aqualeón! Els més atrevits s'han decantat per pujar als tobogans més alts mentre que d'altres han preferit remullar-se a la piscina. Tots hem passat un dia genial ple d'adrenalina i rodejats d'amics.

Per altra banda els KIDS han fet English class al matí. Els Lojaleco ja estan rodant la seva pel·lícula i pel que hem pogut veure té molt bona pinta, tots estan molt emocionats per poder posar en pràctica els seus dots com a actors i actrius! Els Malavara han decidit que el seu escaperoom consistirà en una gimkana a la platja, són un grup molt motivat i de ben segur que ens faran treballar de valent! Per últim els Amikeko ja estan acabant el decorat del seu escaperoom, sembla que ens faran passar una mica de por!

Us deixem ja que anem cap a la dutxa i després a sopar! Demà ens tornem a trobar! 

 

Goodnight families!

Monitors/es