.

GOODBYE! SEE YOU NEXT YEAR

Hello families!

A hores d'ara ja estareu fora de la bombolla de Coma-Ruga recordant els bons moments que hem passat durant aquesta estada! Avui ha estat un dia una mica trist, ja que ens hem hagut d'acomiadar dels nostres amics i monitors. Han estat unes colònies inoblidables i les portarem al cor per sempre més. Avui al matí hem baixat maletes i després d'esmorzar hem fet dinàmiques de tancament. Molts hem plorat una miqueta al dir adéu i esperem poder tornar a retrobar-nos l'any que ve! Ha estat tot un plaer!

Us deixem amb algunes fotos del dia d'avui! Fins aviat a tots!

Publicat el
.

LAST DAY IN COMA-RUGA

Good evening families!

Recta final de les colònies a Coma-Ruga! Ens ho hem passat super bé i estem una miqueta tristos d'haver d'acomiadar-nos de les persones que hem conegut aquests dies tan especials, però també tenim moltes ganes de veure-us i explicar-vos tot el que hem fet! De ben segur que mai oblidarem aquestes colònies i que l'any que ve voldrem tornar a Coma-Ruga!

Publicat el
.

LAST DAY OF ROTAS!!!

Hello super families!

Avui, després de dos dies d'Aqualeón i AdventurePark hem tingut un dia més tranquil·let, hem tornat amb les activitats esportives i les English class!!!

Abans de començar a explicar-vos el dia d'avui recapitulem la nit d'ahir! Com tots esperàvem, els nostres estimats personatges van aparèixer altre cop per presentar-nos la tercera prova de la Copa Coma-ruga. Aquest cop consistia en gravar un Tik Tok! Tal com esperàvem, tots van poder superar la prova i amb molt bona nota!

Publicat el
.

ADVENTURE PARK AND AQUALEÓN DAY!

Good evening families!!!

Ahir us vam deixar amb les ganes de saber que passaria abans del joc de nit...doncs els nostres personatges van tornar a aparèixer per practicar la segona prova de la copa Coma-ruga. Aquesta consistia a travessar un gran riu! Els nostres personatges se les van enginyar totes per poder aconseguir-ho i quina imaginació que tenen! Finalment ho vam aconseguir tots i ja hem superat la segona prova! Pròximament esperem que es tornin a presentar amb la tercera!!!

Publicat el
.

Segon dia de COMBIS!!!

Hello families, Avui ens hem aixecat amb moltes ganes de començar les activitats, però abans d'explicar-vos el dia d'avui, us hem de comentar el que va passar ahir abans del joc de nit!!!

Publicat el
.

Comencem les colònies a Coma-Ruga!!!

Hello famílies,

L'arribada d'avui ha anat genial! Estem molt emocionats i tenim moltíssimes ganes de començar aquestes colònies. Només arribar ens hem instal·lat a les nostres habitacions i hem sortit fora amb el nostre grup de convivència, allà hem fet uns quants jocs de coneixença per anar fent fora la vergonya, tothom té moltes ganes de passar-s'ho bé i fer amics.

Publicat el