Últim dia... Parc d'aventures i english project!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí un cop més per explicar-vos com ha anat l’últim dia d’activitats d’aquestes colònies!

 

Abans ens agradaria recordar com va ser la nit d’ahir, ja que va ser una gran nit!

Per una banda, la nostra amiga Alegria va venir per, entre tots, acabar de  recarregar el ceptre màgic amb totes les nostres emocions i energia, i per l’altra, vam tenir una nit plena d’espectacles i màgia! Ahir vam participar a un dels millors Got Talent mai vist, on tots, ja sigui sols o en grup, ens van demostrar els seus talents més ocults i més bonics! Des de balls, fins a cants, humor, art... Ens vam quedar bocabadats! Inclús els membres del jurat, que no eren fàcils de guanyar, van acabar aplaudint els que més fort!

 

Després d’una gran nit, va tocar anar a descansar aviat per a poder encarar l’últim gran dia amb molta energia!

 

Avui s’ha presentat un dia ben interessant, amb un tancament d’activitats que a tots ens agrada, i és que tots els grups, entre matí i tarda hem anat al parc d’aventures! Tots hem pogut pujar als arbres, travessar de punta a punta per les cordes, els ponts penjants i les llargues tirolines, tot gaudint junts i superant reptes nous!

 

Per una altra banda, avui també ha estar el gran dia en que hem ensenyat els nostres projectes a la resta de companys i companyes.

 

Al matí, unes actrius i actors espectaculars ens han presentat la seva obra de teatre sobre uns mags a Tokio que es rebel·len contra la injustícia. Després un grup de ballarins i cantants espectaculars ens han ensenyat com es pensa una lletra en angles i una coreografia a l'alçada de les que fem cada dia! Amb el tercer projecte hem jugat a una versió del conegut joc del llop però amb molts més personatges i rols! Tot dinamitzat en anglès!

 

A la tarda hem començat amb la presentació d'un joc molt original que barrejava misteri i estratègia, el Bluetooth Cat que va d'aconseguir treure les claus a un gat que, dins una sala, no ens pot trobar o estem eliminats! Durant aquests dies alguns teníem un repte interessant i engrescador, descobrir el màxim possible sobre diferents monitors a partir d'unes preguntes, no hem aconseguit respondre totes les preguntes que ens havíem proposat però hem estat a prop! Finalment, hem pogut jugar també a una Oca de Coma-Ruga fent servir les cantimplores com a fitxes i superant proves per arribar a la platja!

 

Després d’aquest dia tan intens toca dutxar-se i sopar per després poder gaudir de la gran nit de comiat! Estem tots amb moltes ganes de poder ballar junts per acomiadar la última nit d’aquestes colònies tant especials!

 

Us esperem demà, i així poder-vos explicar de paraula totes les nostres aventures!

Fins demà famílies!