Primer dia d'aventures!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Aquí estem per explicar com ens ha anat el primer dia d’activitats! Però abans us volem comentar què va passar ahir a la nit, ja que després de sopar vam rebre una visita inesperada d’uns nois i noies que ens deien que l’aigua de Coma-ruga s’està escalfant molt, i la única manera de parar-ho era trobant un ceptre màgic. Resumint... que ens han demanat ajuda! Veiem com avança aquesta història!

Després ens vam ajuntar tots per conèixer-nos una mica més i saber més coses de l’estada!

 

 

Aquest matí ens hem llevat amb molta energia, emocionats per començar les activitats, tant d’anglès com esportives!

 

Els més petits dels grups han pogut gaudir de les activitats de caiac, pàdel surf, body board, escalada i tir amb arc! Tot i que el mar no estava del tot en calma, tots han pogut gaudir de les activitats, i aquells que s’han quedat al alberg han pogut pujar per la paret del rocòdrom superant les seves pors i provar la seva punteria amb l’arc i les fletxes!

 

Per la tarda han estat els altres nens i nenes que han estrenat les colònies amb aquestes activitats tant especials que tant ens agraden!

 

Per altra banda, tots han iniciat també les activitats d’anglès... Aquest matí els grups de kids hem començat amb molta energia les activitats d'anglès, amb jocs i dinàmiques que monitors ens havien preparat per a conèixer millor a la resta i començar a submergir-nos amb l’anglès. També hem començat a pensar en el projecte i ens hem decidit per reversionar una cançó i fer-ne una coreografia nova; per una obra de teatre que dividirem en petites escenes.

 

A la tarda també hem entrat en contacte amb l'anglès, ja voreu quins projectes ens surten! Hem fundat una agencia d'espies i inventarem un joc de por, no podem esperar a explicar-vos les nostres aventures!

 

Ara ja toca dutxes i descansar una mica abans d’anar a sopar, que el dia no acaba aquí! Aquesta nit tenen una activitat ben divertida!

 

Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà!