Més i més aventures a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí un dia més, avui amb mil emocions noves per explicar!

 

Abans ens agradaria recordar com va anar la nit d'ahir, ja que va ser d'allò més divertida! Després de sopar vam rebre la visita de dues personetes, l'alegria i la por, que venien disposats a seguir carregant d'energia el ceptre màgic, però la por va necessitar el recolzament de tots nosaltres per fer-ho. Com ja sabeu, el treball en equip sempre ajuda!

En acabat, vam iniciar un joc de nit que sempre agrada molt... El Minute to win! Per equips van participar a diferentes proves i reptes, tots van participar amb molt d'entusiasme i van poder demostrar com d'hàbils són!

Després aviat a dormir, cal descansar bé!

 

 

Avui em iniciat el tercer día d'estada amb l'última activitat que ens faltava de les rotacions! Ja sigui pel matí o per la tarda, els grups han passat per les activitats de caiac, pàdel surf, body board, escalada i tir amb arc.  Amb els caiacs hem pogut palejar de valent, amb el pàdel surf hem practicat el nostre equilibri, amb l'escalada ens hem afrontat a les altures i després provat la nostra punteria amb l'arc i les fletxes! Tots i totes ens han sorprès amb les seves habilitats!

 

Per altra banda, avui les monitores d'anglès, tant al matí com a la tarda, ens han sorprès amb un  joc que posava a prova la nostra capacitat de treball en equip i enginy! Hem hagut de protegir un globus d'aigua utilitzant material reciclat. Hem llençat els globus amb les estructures de protecció i dels 3, dos han sobreviscut! Ara toca decidir quin monitor s’emportaria una dutxa, que ens ho han promès!

 

Després hem dedicat una estona als projectes per grups, que ja van molt encaminats: Tenim un joc de l'Oca adaptat a Coma Ruga, un petit joc de por i estratègia, una Agència d'Espionatge que ha de aconseguir informació durant el dia. Als grups de tarda estem preparant una versió de Coma Ruga del el conegut joc del llop; hem pensat en una nova lletra i coreografia per a una cançó que ens agrada a tot el grup i estem assajant una petita obra de teatre!!!

 

Ara ja toca moment de dutxes, sopar i  preparar-nos per l'activitat d'aquesta nit. Una activitat ben diferent! No pati,  demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!