AQUALEON!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí un dia més per explicar-vos com ens ha anat el dia, però primer volem tirar enrere i recordar com va ser la nit d’ahir!

 

Després de sopar vam rebre la visita de l’Alegria i la Ràbia, i després d’explicar-nos com es sentien, van demanar si els podíem ajudar a seguir carregant d’energia el ceptre màgic, i amb la col·laboració de tots els nens i nenes ho vam aconseguir! Tenim molta curiositat per veure com acaba aquesta història!

 

En acabat, vam gaudir d’una activitat de nit d’allò més especial, la Relaxing Night, on vam poder relaxar-nos i connectar d’una manera diferent. Realment tots vam acabar molt relaxats i no ens va costar anar a dormir!

 

 

I avui per fi ha arribat el gran dia, el que tots sempre esperem amb moltes ganes... El dia de Aqualeon!

Aquest matí ens hem llevat tots amb molta energia i les motxilles plenes de ganes de gaudir i passar un dia diferent, i així ha estat, només arribar al parc aquàtic han deixat les motxilles i els ha faltat temps per sortir corrent cap al parc! No han deixat tobogan per provar ni piscina a la que llançar-se! Ha estat un dia genial ple de riures i somriures!

 

Després d’un dia tant intens, cansats ens anem a dutxar i a sopar! Seguim amb els jocs de nit, i avui haurem d’utilitzar la nostra imaginació i enginy!

 

Ens tornem a trobar demà aquí per posar-vos al dia!

 

Fins demà!