Anlgès i olimpíades!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

 

Bona tarda famílies!

Ja som aquí un dia més per posar-vos al dia de com vam les colònies!

 

Abans ens agradaria recordar com va anar la nit d'ahir, ja que va ser d'allò més divertida! Després de sopar ens vam trobar amb l'Alegria i en Fàstic, ja sabeu que els agrada explicar-nos  com es senten i amb l'ajuda de tots  carregar-se d'energia per poder-la donar al ceptre màgic!

En acabat, vam iniciar el joc de nit, aquesta vegada el Cluedo! Es van fer equips amb participants de totes les edats i entre, tots van descobrir qui s'amagava darrera del misteri de Coma-Ruga!

Aviat vam anar a dormir, ens agrada anar ben descansats pel dia següent!

 

Cada dia a les activitats d'angles fem tant activitats de lleure com dediquem una estona a avançar el projecte. Avui hem jugat a jocs com l'Stop de Paraules, El Llop, Find Someone Who, o el passaport. Degut a l'onada de calor, tant al matí com a la tarda hem passat poqueta estona fora i hem aprofitat per fer jocs d'interior i avançar els projectes o tenir estones de conversa en angles més disteses. Ens ho hem passat molt bé!

 

Els projectes que us explicavem ahir ja tenen forma i demà els presentem! Tenim moltes ganes que veieu el que hem fet!

 

Per altra banda hem alternat aquestes activitats d'anglès amb activitats a la platja, avui ha estat el torn dels petits de la casa de participar a les famoses olimpíades de Coma-Ruga! Aquestes no són unes olimpíades convencionals... Aquí ens agrada donar el nostre toc especial als jocs! Llançament d'espardenya, cursa de crits...i molt més!

 

Fa calor, i res millor que una dutxa per relaxar-nos, descansar i preparar-nos per l'activitat de nit... Avui arriba el gran festival! No patiu, demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!