Anglès i esport, la millor combinació!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí un dia més per explicar-vos com estany sent els nostres dies de colònies!

 

Però abans, recordeu que vam rebre fa dos dies la visita d’uns nois i noies molt peculiars que parlaven del ceptre màgic? Doncs ahir van venir dos d’ells, un tot vestit de groc i ben alegre tot el rato, i un altre tot de blau que estava molt trist. Doncs resulta que cada un d’ells tenen unes bateries que serveixen per carregar el ceptre màgic, i entre tots vam poder ajudar-los a fer-ho! Amb treball en equip sempre és més fàcil!

 

Tot seguit vam poder participar a una activitat de nit en la qual vam demostrar com afinem les cordes vocals... ja que ens va tocar cantar ben fort! Vam participar al Furor per equips, i tots vam poder gaudir d’una activitat diferent en grup!

 

 

Aquest matí ens hem llevat plens d’energia per arrancar amb les activitats del dia. Els més petits han seguit demostrant les seves habilitats en activitats de mar com el pàdel surf, el body board i el caiac, i per altra banda la escalada i tir amb arc al alberg!

 

Per la tarda s’han canviat els papers, i han estat els altres grups els que han gaudit fent una petita ruta amb el caiac, provant el seu equilibri sobre el pàdel surf, i trepant per la paret del rocòdrom després de provar punteria amb l’arc i les fletxes!

Ha estat un gran dia per tots els nens i nenes!

 

Ara, com cada dia, toca dutxes i sopar! Aquesta nit ens espera un joc d’allò més interessant! Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà!