Últim dia... últimes rotacions i project final!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí un cop més per explicar-vos com ha anat l’últim dia d’activitats d’aquestes colònies!

 

Abans ens agradaria recordar com va ser la nit d’ahir, ja que va ser una gran nit!

Per una banda, la nostra amiga Alegria va venir per, entre tots, acabar de  recarregar el ceptre màgic amb totes les nostres emocions i energia, i per l’altra, vam tenir una nit plena d’espectacles i màgia! Ahir vam participar a un dels millors Got Talent mai vist, on tots, ja sigui sols o en grup, ens van demostrar els seus talents més ocults i més bonics! Des de balls, fins a cants, humor, art... Ens vam quedar bocabadats! Inclús els membres del jurat, que no eren fàcils de guanyar, van acabar aplaudint els que més fort!

 

Després d’una gran nit, va tocar anar a descansar aviat per a poder encarar l’últim gran dia amb molta energia!

 

Avui tots els nois i noies els ha tocat acabar amb les últimes activitats esportives de la planificació... Escalada, tir amb arc i slack-line! Ens hem atrevit a pujar-nos a la paret del rocòdrom fins a tocar la última presa, provar la nostra punteria amb l’arc i les fletxes i comprovar com de fi és el nostre equilibri! No és fàcil, però tots ho han fet d’allò més bé!

 

Per altra banda, avui ha arribat el dia de presentar els nostres projectes! Després d'una estona de preparació els grups s'han ensenyat els diferents projectes que han estat preparant al llarg de la setmana. El cluedo i la història d'un misteri ens ha mantingut intrigats fins el final, però finalment han aconseguit descobrir el culpable, el joc de Stranger things ha estat tot un èxit i finalment l'últim grup ha pogut revelar la informació secreta de diversos monitors i monitores que havia anat recol·lectant al llarg d'aquests dies.

 

Després d’aquest dia tan intens toca dutxar-se i sopar per després poder gaudir de la gran nit de comiat! Estem tots amb moltes ganes de poder ballar junts per acomiadar la última nit d’aquestes colònies tant especials!

 

Us esperem demà, i així poder-vos explicar de paraula totes les nostres aventures!

Fins demà famílies!