Primer dia d'aventures!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Aquí estem per explicar com ens ha anat el primer dia d’activitats! Però abans us volem comentar què va passar ahir a la nit, ja que després de sopar vam rebre una visita inesperada d’uns nois i noies que ens deien que l’aigua de Coma-ruga s’està escalfant molt, i la única manera de parar-ho era trobant un ceptre màgic. Resumint... que ens han demanat ajuda! Veiem com avança aquesta història!

Després ens vam ajuntar tots per conèixer-nos una mica més i saber més coses de l’estada!

 

 

Aquest matí ens hem llevat amb molta energia, emocionats per començar les activitats, tant d’anglès com esportives!

 

Pel matí uns quants han pogut gaudir de les nostres estimades i especials olimpíades a la platja, en les quals han participat formant diferents equips, treballant la cohesió i en unes condicions ben bones, i els altres dos grups s’han iniciat amb les activitats d’anglès!

 

Per la tarda s’han canviat els papers, i mentre els primers feien les activitats d’anglès, els altres han inaugurat el parc d’aventures, on han recorregut un circuit de cordes, travessant ponts penjants i tirolines i superant les pors!

 

Pel que fa a les activitats d’anglès... avui els grups de teens ja hem començat a escalfar motors i practicar l’ idioma! Primer hem començat amb alguns jocs de coneixença i altres activitats per activar tot el vocabulari que ja teníem. Després del snack hem començat a plantejar els projectes que construirem al llarg d'aquests dies: tenim la creació d'un joc de cluedo amb diferents personatges, un segon projecte TOP SECRET que ja ha començat a recopilar informació, una misteriosa desaparició per resoldre i finalment un joc de taula sobre la sèrie Stranger Things...quina emoció!

 

Ara ja toca dutxes i descansar una mica abans d’anar a sopar, que el dia no acaba aquí! Aquesta nit tenen una activitat ben divertida!

 

Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà!