Més i més a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí un dia més per posar-vos al dia de com vam les colònies!

 

Abans ens agradaria recordar com va anar la nit d'ahir, ja que va ser d'allò més divertida! Després de sopar ens vam trobar amb l'Alegria i en Fàstic, ja sabeu que els agrada explicar-nos  com es senten i amb l'ajuda de tots  carregar-se d'energia per poder-la donar al ceptre màgic!

En acabat, vam iniciar el joc de nit, aquesta vegada el Cluedo! Es van fer equips amb participants de totes les edats i entre, tots van descobrir qui s'amagava darrera del misteri de Coma-Ruga!

Aviat vam anar a dormir, ens agrada anar ben descansats pel dia següent!

 

Avui els grups de teens hem acabat d'enllestir els projectes! Demà tocarà presentar-los a la resta dels grups...quins nervis! Els grups del matí hem acabat els últims preparatius a la primera part i després del snack ens hem ajuntat per jugar al business game, els teens han tingut grans idees de negocis! Els altres dos grups també han pogut aprofitar l'estona de després del snack per acabar a la platja!

 

Per altra banda, han seguit gaudint de les nostres activitats de mar com el caiac, el pàdel surf i el body board! Amb aquesta calor s'agraeix molt poder fer rutes pel mar, ja sigui amb els caiacs com amb els pàdels surf, descobrint nous esports i banyant-se allí on els banyistes no arriben! Ha estat un gran dia per tots i totes!

 

Amb aquesta calor no hi ha res millor que una dutxa per relaxar-nos, descansar i preparar-nos per l'activitat de nit... Avui arriba el gran festival! No patiu, demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!