Més i més aventures a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

TEENS

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí un dia més per explicar-vos com ens ha anat el dia, però primer volem tirar enrere i recordar com va ser la nit d’ahir!

 

Després de sopar vam rebre la visita de l’Alegria i la Ràbia, i després d’explicar-nos com es sentien, van demanar si els podíem ajudar a seguir carregant d’energia el ceptre màgic, i amb la col·laboració de tots els nois i noies ho vam aconseguir! Tenim molta curiositat per veure com acaba aquesta història!

 

En acabat, vam gaudir d’una activitat de nit d’allò més especial, la Relaxing Night, on vam poder relaxar-nos i connectar d’una manera diferent. Realment tots vam acabar molt relaxats i no ens va costar anar a dormir!

 

Aquest matí els nois i noies han seguit amb les activitats les activitats planificades, i avui tocava caiac, pàdel surf i body board! Pel matí els grups han pogut realitzar les activitats en un mar pla i calmat, han pogut fer una mica de ruta i provar diferents jocs a l’aigua! Per la tarda el mar estava una mica més mogut, però tot i així tots han pogut realitzar les activitats i gaudir molt!

 

Per una altra banda... Avui ha tocat posar-se les piles amb els projectes d’anglès després del dia a Aqualeón. Els dos grups que havien preparat el joc del secret code han començat amb el seu propi joc! Després han continuat avançant amb els projectes i finalment han acabat amb uns joc més tranquils. El grup que està preparant el joc del cluedo ha estat molt enfeinat, gairebé tota l'estona preparant el projecte! Finalment l'últim grup ha avançat el seu projecte afegint la nova informació secreta i han acabat dissenyant els seus propis challenges que els han fet acabar una mica xops!

 

Després d’un dia tant intens, cansats ens anem a dutxar i a sopar! Seguim amb els jocs de nit, i avui haurem d’utilitzar la nostra imaginació i enginy!

 

Ens tornem a trobar demà aquí per posar-vos al dia!

 

Fins demà!