Anglès i esport, la millor combinació!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí un dia més per explicar-vos com estany sent els nostres dies de colònies!

 

Però abans, recordeu que vam rebre fa dos dies la visita d’uns nois i noies molt peculiars que parlaven del ceptre màgic? Doncs ahir van venir dos d’ells, un tot vestit de groc i ben alegre tot el rato, i un altre tot de blau que estava molt trist. Doncs resulta que cada un d’ells tenen unes bateries que serveixen per carregar el ceptre màgic, i entre tots vam poder ajudar-los a fer-ho! Amb treball en equip sempre és més fàcil!

 

Tot seguit vam poder participar a una activitat de nit en la qual vam demostrar com afinem les cordes vocals... ja que ens va tocar cantar ben fort! Vam participar al Furor per equips, i tots vam poder gaudir d’una activitat diferent en grup!

 

 

Aquest matí ens hem llevat plens d’energia per arrancar amb les activitats del dia. Avui, seguint la mateixa línia d’ahir, la meitat dels nostres “teens” han iniciat el dia amb les activitats d’anglès i l’altre meitat han baixat a la platja per participar a les nostres especials i genials olimpíades, on per equips participen a proves d’allò més curioses on el treball en equip juga un paper molt important!

 

Per la tarda s’han canviat els papers, i aquells que han estat aprenent anglès pel matí, a la tarda han baixat al parc d’aventures per pujar als arbres i travessar-los sense por per les seves cordes i tirolines!

 

A anglès sembla que els projectes comencen a agafar forma!! Avui, abans de fer els projectes, hem pogut fer altres activitats també. Els grups de matí han preparat el joc del codi secret per jugar-hi d'aquí dos dies i els grups de la tarda han hagut de trencar-se les banyes per fer sobreviure l'ou de cada grup fins el final del joc. Els grups amb els projectes del cluedo i la misteriosa desaparició ja tenen gairebé enllestida la història, els personatges i les proves que s'hauran de superar. El grup que està immers en una investigació ja ha començat a passar el que ha reunit per a l'informe final i per acabar ja tenim el taulell del joc de Stranger Things!

 

Ara, com cada dia, toca dutxes i sopar! Aquesta nit ens espera un joc d’allò més interessant! Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà!