Save the egg and olympic games

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families and friends!

Avui hem completat l’últim dia sencer d’estades. No ens ho podem creure! El temps ha passat súper ràpid i entre anglès, esports, danses, dinàmiques, jocs de nit i tallers ja veiem el final d’aquestes colònies. Estem molt emocionats i emocionades de tornar-vos a veure, però també molt tristos i tristes de saber que s’acaba aquesta experiència que hem viscut plegats i que ens haurem de separar dels nous amics i amigues que hem fet. Tenim moltes ganes de explicar-vos-ho tot!

Ahir a la nit vam tornar a rebre una visita dels nostres amics marins, la Lucia i la Guilia estaven assajant per la Copa Coma-ruga quan els nens dolents del poble van tornar per molestar-les. De sobte, l’Alberto, que tot i estar molt disgustat amb elles les cuidava des de la distància, va aparèixer i després d’una lluita de xancletes amb els nois dolents, els va aconseguir fer fugir. Els tres amics es van reconciliar i van decidir que volen participar plegats a la Copa Coma-ruga, ja que segurament serà l’única manera de poder guanyar-la. Avui veurem la competició i, sincerament, els hi desitgem tota la sort del món.

Després de l’espectacle vam jugar a un joc de nit titulat “ho tinc però no t’entenc” on els diferents grups de convivència se les van haver d’apanyar per poder-se comunicar amb els monitors i monitores, que de sobte només entenien frases i vocabularis concrets. Trobar qui entenia què, i que deia què, va ser tota una aventura, però al final ens en vam sortir!

 Aquest matí ens hem llevat amb moltes ganes, tot i que les energies ja comencen a anar baixes i a més d’un els costa sortir del llit. Després d’esmorzar hem ballat les coreografies que ara ja gairebé ens sabem de memòria i a continuació ens hem partit per fer les últimes activitats!

Els grups de Lojaleco, Amikeco i Malavara han dut a terme l’activitat “save the egg”: Una gimcana lingüística en el qual cada equip ha hagut de construir una fortificació amb materials variats per protegir un ou que els hem donat. A continuació han hagut de superar un seguit de proves: jugar al taboo, inventar anuncis d’objectes imaginaris i fins i tot copiar un text de punta a punta de la pineda... I tot això en anglès! Era molt important que s’ho prenguessin seriosament perquè el seu pobre ou patia caigudes i patacades en funció de la seva performance a cada prova! Finalment hem desmuntat les proteccions de l’ou i els que han sobreviscut han acabat al cap d’algun monitor o monitora.... Les coses que s’han de patir!

Mentrestant els grups de Rezisto, Empatio i Bravado han baixat a la platja una última vegada per tal de fer jocs olímpics. Però... No us penseu pas que eren esports de veritat, eh? Els nens i nenes han hagut de competir en temàtiques tan originals com el llançament de sabata, la cursa de crits o el triple salt. També han pogut fer unes bones remullades i jugar a l’aigua amb els seus amics i amigues.

Al migdia hem fet una dinàmica tranquil·la amb els nostres grups de referència: hem treballat les emocions, els prejudicis i la diversitat en la societat, ja que és la principal lliçó que la Lucia, l’Alberto i la Giulia ens estan intentant ensenyar, a respectar-nos malgrat les nostres diferències.

Per la tarda hem intercanviat les activitats i s’han repetit les dues massives. Ha estat molt divertit i hem pogut acabar de tancar el dia on fire!

Aquesta nit encara ens queda rebre una última visita dels nostres companys marins, i també ens espera la tan aclamada disco! Volem acabar d’exprimir les últimes hores junts i juntes, així que la resta de coses ja us les explicarem, en persona, demà.

See you tomorrow families!

Equip de monitors/es.