Last day of rotas!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hi there, families and friends!

Un dia més us portem l’informatiu d’aquestes colònies directament des de l’alberg de Coma-ruga. Avui hem tornat a reprendre les rotes després de dos dies de massives que ens van deixar baldats! També és el dia que hem exposat els nostres projectes d’anglès... Però abans us hem d’explicar que va passar ahir a la nit.

La Giulia i la Lucia van aparèixer a entrenar la tercera prova de la Copa Coma-ruga: Gravar un tik tok. Van arribar soles, sense l’Albert, al que no hem tornat a veure des d’ahir al matí quan va irrompre al nostre menjador clarament trist i preocupat pel dilema del seu secret. Les noies no tenien gaire idea de com anava tot això de ballar i de fer un vídeo, així que van haver de demanar ajuda a unes influencers terrestres que passaven per allà. No obstant, a mig assaig van aparèixer els nois dolents del poble i tot plegat es van convertir en una dance battle! Van acabar fugint una mica espantades perquè els nois del poble són molt grans i molt dolents, però esperem que tornin aviat!

A continuació vam dur a terme el joc de nit del Got Talent (o tu si que vales) on tots els nens i nenes de l’estada es van ajuntar en grups per demostrar el seu talent davant d’un tribunal ben exigent: Jocs de taula, acudits, malabars, cançons, balls, dibuixos i fins i tot una obra de teatre van ser algunes de les actuacions que vam poder veure... I es que estan fets uns artistes!

Avui hem acabat les rotacions esportives o sigui que ben de matí els Bravado i els Empatio han baixat a fer caiac i paddle surf respectivament. Malgrat avui feia vent i hi havia un mica de corrent han palejat de valent i han aconseguit tirar la activitat endavant! Mentrestant els Rezisto s’han enfrontat al rocòdrom i han intentat llençar-se penyores mentre practicaven la punteria al tir amb arc. Ens ho hem passat d’allò més bé!

A l’alberg no ens hem quedat enrere! Els més petits han hagut d’ensenyar a la resta de companys els seus projectes d’anglès: Hem vist una petita obra teatral d’humor, una pel·lícula d’una guerra d’aigua i també hem fet un gimcana i una cerca del tresor per l’alberg. Totes les activitats han estat pensades i dissenyades pels nens i nenes i s’han dut a terme amb l’ajuda de les teachers durant les sessions d’anglès, ha estat súper divertit!

Al migdia hem tret fils per fer polseres i hem passat una estona tranquil·la amb els nostres amics i amigues, ens sembla increïble que autèntics desconeguts s’hagin convertit en companys tan pròxims en tan poc temps. Estem molt feliços i a la vegada tristos de veure que els dies van passant i les colònies s’acosten al seu final... Però ens encara ens queda metxa per acabar-ho de passar bomba!

Durant la tarda s’han capgirat les activitats i els grups de kids han fet esport. Lojaleco tenia tir amb arc i escalada, Amikeco paddle surf i boddy boards i Malvara caiac. Hem acabat ben cansats però molt feliços!

Els grup de teens han exposat els seus projectes i tots havien decidit crear jocs i dinàmiques pels seus companys i companyes, així doncs hem començat al tarda fent un Treasure Hunt de temàtica Disney. A continuació hem hagut de completar una gimcana on les proves ens volien fer reflexionar sobre la contaminació dels mars, el maltractament animal o les diferents discriminacions socials que existeixen. Finalment hem jugat a una combinació del trivial i el monopoly on hem hagut de demostrar el nostre coneixement o... ens tocava repte! Ha estat molt divertit i tota una experiència pels nostres teens que han hagut de fer de monitors i monitores durant una estoneta del dia. Ens ho hem passat genial!

No podem esperar a veure les aventures que ens depara el dia de demà, l’últim dia complet de colònies aquí al alberg de Coma-ruga! Espereu les nostres notícies!

Big hugs families, hope you’re doing fine!

Equip de monitors/es.