First day of summercamp!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello families and friends,

Avui hem completat el primer dia sencer de colònies a l’alberg de Coma-ruga, i ha estat d’allò més emocionant. No hem parat ni un minut!

Ahir a la nit després de fer la primera volta per l’alberg vam entrar al menjador i ens va passar una cosa molt estranya... Dos personatges molt desorientats i d’allò més curiosos van interrompre el nostre sopar. Parlaven un idioma semblant al italià i no deixaven de dir “silencio Bruno” mentre saltaven pel menjador. Ens va semblar que es deien Lucia i Albert. Després de sopar mentre esperàvem començar la dinàmica de nit encara vam tenir una altre sorpresa: Un pescador gran i amb mala cara va venir a ensenyar-nos els peixos que tenia al sac i a la Lucia i a l’Albert no va semblar agradar-los gens l’espectacle... Van marxar cames ajudeu-me! No entenem massa bé que està passant però estem prou convençuts de que tornaran a visitar-nos.

Just abans d’anar a dormir ens vam reunir amb els nostres grups de referència i vam estar preparant el dia d’avui i fent una última dinàmica de cohesió de grup.

Aquest matí ens hem llevat amb les piles carregades i preparats i preparades pel primer dia de rotacions esportives i de classe d’anglès. Després d’esmorzar hem fet unes danses per acabar de despertar-nos i a continuació Rezisto, Empatio i Bravado han començat fent English. Avui han pogut conèixer a les seves teachers i han fet una pila de jocs per perdre la vergonya i quedar ben convençuts que l’anglès pot ser súper divertit! Mentrestant Lojaleco i Malavara han baixat a la platja a fer caiac i paddle surf respectivament i ens han demostrat que malgrat ser els més menuts de l’estada tenen forces de sobres per combatre les onades. Amikeco s’ha quedat al alberg i s’ha enfrontat a la paret rocòdrom; també han fet tir amb arc i han pogut demostrar la seva bona punteria.

Durant l’estona del migdia hem estat fent cartells per les habitacions, i així hem gaudit d’una estona amb els nostres nous amics i amigues.

Per la tarda s’han girat els torns i els més petits de l’alberg s’han quedat a l’alberg per fer English... I deixeu-nos dir-vos que es defensen d’allò més bé! Han estat jugant sense parar i han pogut aprendre d’una manera molt divertida. Ara l’anglès ja no ens fa por! Per acabar Rezisto ha fet caiac, Empatio tir amb arc i escalada i Bravado paddle surf i boddy board. El dia semblava que s’ennuvolava però al final no ha plogut, i totes les activitats s’han pogut realitzar amb èxit. Ha estat una passada!

Estem molt contents i contentes del dia que hem passat, tot i que també sabem que les sorpreses encara no han acabat. Esperem més visites d’aquestes persones curioses i, amb sort, poder entendre una mica més que està passant i que volen de nosaltres.

Després de sopar farem el nostre primer joc de nit! I encara que els nens i nenes no ho saben, avui els tocarà afinar les goles i cantar molt i molt fort. Demà us ho acabem d’explicar!

See you tomorrow, take care!

Equip de monitors/es.