This camp is on fire!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good afternoon everybody!

Avui hem passat un nou dia ple d’aventures a l’alberg de Coma-ruga! Del matí a la nit no deixem de fer activitats i no deixen de passar coses sorprenents... Ens estem divertint un munt!

Ahir a la nit després de sopar, mentre estàvem tranquil·lament al nostre meeting point, va aparèixer una noia ben curiosa, es deia Giulia i deia estar entrenant per la copa Coma-ruga. No sabem ben bé de que va la cosa perquè mentre ens ho intentava explicar va aparèixer un noi força malcarat i es van començar a barallar. Després van aparèixer la Lucia i l’Albert i es van començar a fer amics, però el noi dolent va tornar i els va tirar aigua. De sobte tot es va tornar caos, i la Lucia i l’Albert es van començar a comportar d’una manera molt estranya, la Giulia volia saber que passava però van acabar marxant. Així doncs, ens hem quedat amb la intriga però també amb una missió molt important, començar a entrenar per la copa Coma-ruga!

Després d’això vam fer el joc de nit i... tocava cantar! Vam estar jugant al Furor, on cada ronda està limitada per una temàtica, paraula o repte en general i els i les participants han de buscar tantes cançons com sàpiguen relacionades amb la idea que es proposa. Va ser súper divertit! Finalment vam fer balanç del dia amb els nostres grups de convivència i vam marxar a dormir.

Aquest matí hem seguit amb les rotacions esportives i Lojaleco i Malavara han baixat a la platja a palejar amb els caiacs i els paddle surfs respectivament. Hi havia una mica de corrent o sigui que ens ha tocat posar-hi ganes i forces perquè no se’ns emportés i ho hem fet fantàstic. Amikeco s’ha quedat al alberg, on s’han pogut penjar com micos pel rocòdrom i afinar la seva punteria amb el tir amb arc. Mentrestant Rezisto, Empatio i Bravado s’han retrobat amb les seves teachers i han invertit el dia en acabar de detallar el seu projecte de l’estada: una activitat o temàtica que els interessa i que desenvoluparan durant aquests dies per poder-ho presentar als seus companys i companyes l’últim dia d’estada. Ha estat un matí molt divertit!

Per la tarda s’han capgirat les activitats i Lojaleco, Amikeco i Malavara han fet activitats d’anglès a l’alberg mentre Rezisto feia paddle surf i body board, Empatio caiac i Bravado escalada i tir amb arc. Ens ha quedat un dia ben rodó!

Aquesta nit us podem avançar que rebrem més visites i també que farem el joc combinat de proves més aleatòries que us pugueu imaginar... hem d’entrenar per la copa Coma-ruga!

See you tomorrow families,

Equip de monitors/es.