Aqualeon and adventure park!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Hello mums, dads, brothers, sisters and families in general!

Ahir a la nit vam començar els entrenaments de la Copa Coma-ruga! Els nostres amics Lucia, Albert i Giulia van venir-nos a visitar per presentar-nos la primera prova: Menjar galetes. Si si, com ho sentiu, menjar galetes! La part més divertida va ser que la Lucia i l’Albert va resultar que no n’havien menjat mai (no en tenen al fons marí) i no en sabien menjar. Si haguéssiu vist a la Giulia intentant que n’aprenguessin. A més a més a l’hora de dutxes va aparèixer una carta anònima a les escales de les habitacions on ”algú” deia que volia participar a la Copa Coma-ruga però que no ho havien fet mai abans, i que esperaven ser respectats i inclosos... Esperem que poc a poc tot vagi caient a lloc i puguem resoldre el misteri.

Durant la nit vam jugar al minute to win it, un joc de reptes molt curiosos on una persona de cada grup de convivència havia d’intentar guanyar, però sense saber a priori a què s’hauria d’enfrontar. Va ser molt divertit i a més a més ens va servir d’entrenament per quan arribi el dia de la copa!

Avui ha estat un dia molt especial, hem interromput temporalment les rotacions esportives perquè durant dos dies anirem al parc aquàtic i al parc d’aventures! Estem súper contents i contentes perquè són dos activitats molt especials de les colònies de Coma-ruga i ens agraden molt!

Els més petits, doncs, han marxat en autocar ben d’hora i han estat tot el dia amunt i avall de l’Aqualeon, tirant-se pels tobogans i banyant-se a les piscines. Tot just han parat per dinar el pícnic i ja hi tornaven a ser. Ha estat increïble, però hem tornat ben cansats!

Els grans de l’estada, per la seva banda, han mantingut les classes d’anglès i avui han acabat els projectes per poder-los exposar divendres. Ens han quedat molt xulos i a més a més ens hem divertit un munt fent-los. Les nostres teachers estan molt contentes amb la feina que hem fet i nosaltres també! Per la tarda han baixat al parc d’aventures i han demostrat no tenir cap por de res mentre es penjaven entre els arbres i es llançaven per la tirolina!

Demà farem el canvi d’activitats i seran els grans que aniran a passar el dia al parc aquàtic. Ja us explicarem com va!

See you tomorrow families and friends!

Equip de monitors/es.