ADVENTURE PARK AND AQUALEÓN

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Good afternoon again estimades famílies!

Ahir al vespre ja vam iniciar els entrenaments per ni més ni menys que la segona prova de la Copa Coma-ruga! La premisa era que L’Albert i la Lucia perdessin la por a l’aigua i ho demostressin creuant un riu saltant de pedra en pedra. No us enganyarem, la idea va costar que quallés, però el que sí que ens vam emportar van ser maneres realment creatives de crear un riu sense tocar l’aigua. Potser no són els personatges més normals del món però…no se’ls pot pas negar la falta d’imaginació! Per acabar-ho d’adobar, l’Albert cada dia està més trist, avui ens ha dit durant l’esmorzar que no sabia si explicar-nos el seu secret i deixar-se ajudar pels infants o guardar-se’l i seguir patint sol…To be continued tonight!

Després de la intensitat del dia d’ahir vam culminar la nit amb la relaxing night, que va deixar als més menuts immersos en un son profund i ben merescut per carregar energies de cara al dia d’avui.

I pel que fa today, the tables have turned! Avui tocava intercanviar activitats i els més grans han pogut gaudir d’Aqualeón mentre els més petits ens demostraven la seva agilitat saltant d’arbre en arbre dins del parc d’aventures. Hem sortit totes i tots ben contents (I cansats!) de les respectives activitats. Les cares de felicitat ja costen d’amagar a aquestes alçades de la colònia, i els monitors n’estem ben satisfets!

Seguint amb la mateixa dinàmica d’ahir, els kids avui continuaven amb les classes d’anglès ben motivats per acabar de polir els últims detalls del project que presentarem demà! Estan sortint les idees més boges i creatives que us poguéssiu imaginar, des de guerres d’aigua per la disputa d’un mapa del tresor fins a una reproducció ben realista del zona zàping!

Els teens, en canvi, han pogut intercanviar per fi el mar per les piscines i tobogans interminables del parc aquàtic més tradicional de les colònies de Coma-ruga, això sí, ben embadurnats de crema solar i avall que fa baixada!

Demà tornem altre cop a les rotacions normals però serà un dia molt molt especial en el qual tan teens com kids presentaran el seu project davant dels respectius grups, serà la seva oportunitat per transformar-se durant unes hores en els monitors!

See you later alligator! Demà més i millor!

Equip de monitors/es.