Últim dia... Parc d'aventures i english project!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí per explicar-vos com ens ha anat el nostre últim dia d’activitats! Tot i el cansament després de tots aquests dies, tots els nens i nenes ho han donat tot!

 

Us sembla si us expliquem primer com va anar la nit d’ahir? Perquè ahir vam tenir la gran nit del Got Talent! Els nens i nenes es van ajuntar per grups per demostrar aquell talent amagat, o no, que tots tenim! Van actuar davant d’un jurat ben exigent, i ni ells ni la vergonya els va parar! Van fer tota una demostració!

 

Avui tots els grups han pogut anar al parc d’aventures, i seguint en la seva línia de superar nous reptes i pors, han pujat tots a fer el circuit sencer, travessant ponts penjants, cordes i tirolines ben llargues!

 

Per altra banda...Com han acabat les activitats d’anglès? Doncs avui ha arribat el gran dia! Hem ensenyat els nostres projectes a la resta. Al matí hem pogut participar en un scape room i túnel de la por molt divertit en el que havíem de trobar la clau per a poder escapar! Tot seguit hem escoltat una de les idees mes originals d'aquest estiu, fer un mural de l'estada en forma de pastis! On cada pis d'aquest es una part important del nostre dia a dia, començant per les activitats, l'equip de monitors i l'alberg i com a part més important, nosaltres i els companys i companyes!

 

A la tarda unes actrius i actors espectaculars ens han presentat el seu teatre titulada "Aliens in Coma Ruga" que explica la historia de com els kids salven l'alberg d'uns aliens a qui els hi encanta ballar, una idea molt divertida i original!

Per acabar la tarda, hem presentat un memory gegant que, amb totes les lletres de l'abecedari relacionades amb algun objecte, activitat de l'alberg o l'estada; ens ha fet passar una bona estona!

 

Ara ja estem tots dutxats i ben guapos i guapes ens anem a sopar, que després ens toca la festa de comiat! Tristos perquè és l’últim dia, però contents per tot el viscut aquesta setmana!

 

Demà ens veiem tots, i us ho expliquem de paraula!

 

Fins demà famílies!