Segon dia, més emocions i experiències!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí per explicar-vos com ha anat el segon dia d’estada, però abans ens agradaria recordar com va acabar la nit d’ahir!

 

Després de sopar vam rebre altra vegada la visita dels nostres amics Arena, Sebastià i Risto, però estaven una mica enfadats perquè creien que no els ajudaríem a resoldre el misteri del ceptre, però al veure que tots els nens i nenes junts havien resolt la primera pista que van trobar, es van posar molt contents! Veiem com avança aquesta aventura! Quan van marxar, vam iniciar el joc de nit, on van poder demostrat si saben afinar les seves veus i cantar ben fort, participant per equips al Furor!

Aviat vam anar a dormir, estàvem cansats d’un primer dia tant intens i ple de noves emocions i experiències!

 

Aquest matí, igual que ahir, els grups de Lio Kai i Hau Hau han fet l’altra activitat de mar que els quedava, pàdel surf, body board i caiac. Així doncs, els nens i nenes han pogut seguir gaudint de la meravellosa platja de Coma-Ruga, amb el mar en perfectes condicions, l’aigua transparent i un dia radiant!

 

Per la tarda han estat els nens i nenes dels grups de Lilia Kai i Hoku els que també han acabat amb les activitats de mar, s’han pujat als pàdels i als caiacs i han fet una petita ruta, han palejat de valent i han provat el seu equilibri! Tota una demostració d’habilitats!

 

Per altra banda, avui les montoress d'anglès, tant al matí com a la tarda, ens han sorprès amb un  joc que posava a prova la nostra capacitat de treball en equip i enginy! Hem hagut de protegir un globus d'aigua utilitzant material reciclat. Hem llençat els globus amb les estructures de protecció que hem i han sobreviscut tots!

 

Després hem dedicat una estona als projectes per grups, que ja van molt encaminats! Tenim un túnel de la por, un diari de l'estada que farem en un mural; una obra de teatre i una gimcana. Tenim moltes ganes de seguir-vos explicant com avança tot!

 

Ara ja estem tots dutxats i preparats per anar a sopar! Hi ha gana, i aquesta nit encara ens esperen moltes coses!

 

Ens trobem demà aquí mateix per seguir explicant i compartint els nostres dies amb tots vosaltres!

 

Fins demà!