Primer dia d'aventures!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí per explicar com ens ha anat el primer dia d’activitats! Però sempre ens agrada repassar primer com va acabar la nit d’ahir.

 

Després de sopar vam sortir tots junts per reunir-nos i seguir coneixent-nos, però vam rebre una visita sorpresa d’un grup de nois i noies, vestits de colors, els quals ens van explicar què està passant a Coma-Ruga. Resulta que l’aigua del mar, i per conseqüència la de tot el poble, s’està escalfant molt i dificulta la vida dels seus habitants i espècies. Per combatre aquesta situació necessiten recuperar el ceptre de Coma-Ruga ajuntant totes les peces d’un gran puzzle. La única manera és col·laborant entre tots!

 

Quan van marxar ens vam ajuntar per grups de convivència per poder parlar de com serien aquestes colònies i conèixer-nos entre tots.

I aviat a dormir, es necessita molta energia pel primer dia i anar descansats!

 

Aquest matí els grups de Lilia Kai i Hau Hau han iniciat amb les activitats esportives de caiac i pàdel surf. Lilia Kai ha pogut gaudir d’una petita ruta amb el caiac mentre provaven la seva coordinació i equilibri, i Hau Hau han agafat els pàdels surf i els body boards i han tingut una sessió d’allò més divertida a la platja!

Per altra banda, Kohola i Hoku han començat amb molta energia les activitats d'anglès, amb jocs i dinàmiques que monis ens havien preparat per a descobrir que tenim millor nivell d'anglès del que pensem! També hem començat a pensar en el Project, Hi ha tantes opcions!! Un cluedo, una cançó, una revista de l'estada... Us mantindrem informades del que escollim.

 

Després de dinar ha estat el torn de Lilia Kai i Hau Hau que hem sorprès també amb el nostre increible control de l'anglès, ja voreu quins projects ens surten! Però clar abans els hem d'escollir i tot i que algu grup ja tingui prou clar que vol fer, decidir-se és complicat pero també una bona manera de conèixer els interessos dels companys i companyes.

Els altres, grups, Kohola i Hokú han estat els que han marxat cap a la platja. Kohola s’han embarcat amb els caiacs i han palejat de valent, i Hokú han demostrat tenir un equilibri sobre els pàdels que pocs tenen!

 

Ara toca dutxar-se i sopar, ja que avui ens espera un joc de nit ben divertit!!

 

Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!