Més i més aventures a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí! Avui hem tingut un dia genial, però primer ens agradaria explicar-vos com va anar la nit d’ahir!

Els nostres amics Arena, Marina i Luca van venir a visitar-nos per demanar-nos ajuda per resoldre els enigmes i poder seguir avançant per trobar el ceptre. Per sort els nois i noies tenien totes les respostes!

 

Després ens vam separar per grupets i vam participar en una de les millors proves... El Minute to Win! Tots junts van superar petits reptes d’allò més divertits amb l’ajuda dels seus companys d’equip!

Després, cansats de tot el dia d’emocions i activitats, vam anar a dormir, necessitàvem recuperar forces pel dia següent!

 

Avui tots els nens i nenes de “kids” els tocava passar per una zona del alberg que ens agrada molt... El rocòdrom i la zona de tir amb arc!

Pel matí han estat els grups de Lio Kai i Hau Hau els que s’han tornat per poder pujar per la paret d’escalada, provar la seva punteria amb l’arc i les fletxes, i veure com tenim el equilibri passant per el slack-line!

Els nens i nenes dels grups de Lilia Kai i Hokú han tingut el seu torn per la tarda per mostrar com de valents són per pujar la paret de l’alberg i com de bons són apuntant amb l’arc!

 

Pel que fa a les activitats d’anglès... Ahir ens ho vam passar genial amb el Save The Egg i el llistó estava molt alt! Però tot i així no hem baixat la intensitat i hem fet activitats relacionades amb els nostres projectes. Des de jocs d'expressió corporal i oral, a dinàmiques per a treure'ns la vergonya! L'últim dia hem d'exposar els projectes davant de companys i companyes i tot això ens ajudarà molt.

Estem molt animades perquè tant els grups de matí com els de tarda seguim avançant a passos de gegant amb els projectes i amb motivació i ganes!

 

Ara ja tots dutxats anem a sopar, hi ha gana! Aquesta nit tenim una activitat molt especial... Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!