AQUALEON!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Tornem a estar aquí per posar-vos al dia de com estan anant les colònies! Avui ha estat un gran dia per tots els nens i nenes, però com ja sabeu, ens agradar començar pel principi, i això significa recordar el dia d’ahir!

 

Després de sopar, com sempre ens vam ajuntar amb els nostres amics buscadors del ceptre màgic, i un cop més vam poder avançar en el nostre camí a solucionar els enigmes i així estar més a prop de saber com acaba tot!

 

Tot seguit vam iniciar un joc que tots coneixem ja... el Cluedo! No els va costar gaire resoldre el misteri!

 

En acabat, vam anar a dormir, sabíem que ens esperava un gran dia a l’endemà!

 

I així ha estat, ja que per fi avui ha arribat el gran dia d’anar al Aqualeon!

Aquest matí tots ens hem despertat amb un somriure, i ràpidament ens hem preparat per preparar la motxilla i omplir-la de ganes i il·lusió!

Aviat hem esmorzat i ens hem pujat al autocar que ens portava al parc aquàtic.

No han tardat gaire en deixar la tovallola i la motxilla per anar a les piscines i tobogans! No han deixat tobogan per provar! Han compartit un dia màgic i diferent, ple de noves emocions amb tots els companys i companyes i els monitors!

 

Quan ja estàvem cansats hem tornat cap al alberg, dutxar-nos i sopar. Necessitem carregar piles per aquesta nit! S’espera un gran festival d’actuacions, i com tot el que passa a Coma-Ruga...ple de màgia!

 

Demà us ho expliquem tot sense perdre detall!

 

Fins demà!