Anglès i esport, la millor combinació!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí de nou, amb noves històries i emocions viscudes!

 

Repassem primer com va anar la nit d’ahir? Som-hi!

Com ja sabeu, estem endinsats en una aventura d’allò més especial, ajudant als nostres amics a trobar el ceptre màgic, i pas a pas ho estem aconseguint, trobant pistes noves, desxifrant codis i descobrint noves peces del puzzle que ens portarà al ceptre! Tots i totes estem col·laborant molt!

 

Per altra banda, ahir a la nit vam tenir una activitat ben diferent, la “relaxing night”, on tots vam poder connectar d’una manera diferent i des de la reflexió.

Ens vam relaxar tant que no ens va costar anar a dormir!

 

Aquest matí els nens i nenes dels grups Lilia Kai i Hoku han baixat a la platja per participar a les famoses olimpíades de Coma-Ruga, on per equips han pogut participar a les diferent disciplines, sense deixar de treballar en equip i anar tots a una!

Per la tarda han estat els grups de Lio Kai i Hau Hau els que han gaudit d’aquestes olimpíades a la platja, i tot i la calor, ho han donat tot!

 

Pel que fa a les activitats d'anglès, cada dia fem tant activitats de lleure com dediquem una estona a a avançar el projecte, que presentem el dissabte, ja en rebreu noticies!

 

Avui hem jugat a jocs com l'Stop de Paraules, El Llop o el Find Someone Who. Degut a l'onada de calor, tant al matí com a la tarda hem passat poqueta estona fora i hem aprofitat per fer jocs d'interior i avançar els projectes o tenir estones de conversa en angles més disteses. Ens ho hem passat molt bé!

 

Ara ja estem tots dutxats i descansats per poder anar a sopar, i en acabat preparar-nos per l’activitat de nit! Avui hauran de treballar molt en equip i utilitzar molt la seva imaginació i enginy!

 

Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà!