Últim dia... últimes rotacions i project final!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí per explicar-vos com ens ha anat el nostre últim dia d’activitats! Tot i el cansament després de tots aquests dies, tots els nens i nenes ho han donat tot!

 

Us sembla si us expliquem primer com va anar la nit d’ahir? Perquè ahir vam tenir la gran nit del Got Talent! Els nois i noies es van ajuntar per grups per demostrar aquell talent amagat, o no, que tots tenim! Van actuar davant d’un jurat ben exigent, i ni ells ni la vergonya els va parar! Van fer tota una demostració!

 

Ara si... Parlem d’avui!

 

 

Tots els grups per fi han pogut finalitzar les últimes activitats de mar, caiac i pàdel surf amb body board! Ens hem trobat amb unes condicions a la platja d’allò més bones, i tot i la calor que ha estat fent, poder banyar-se a l’aigua mentre navegaven amb els caiacs, o mentre provaven el seu equilibri sobre els pàdels surf, ha estat una experiència genial a sumar al nostre diari!

 

Per una altra banda, després d'una setmana de lleure en anglès; activitats i aprendre junts i juntes, avui ha arribat l'últim gran dia i els teens han presentat els seus "English Projects" davant la resta! Hem tingut projectes tant diversos i espectaculars com una gimcana, un túnel del terror, un joc de vocabulari i la creació d'un joc de taula anomenat "comapoly"! Tanquem l'estada amb molt bones sensacions i amb més llengua anglesa dins nostre!

 

Ara ja estem tots dutxats i ben guapos i guapes ens anem a sopar, que després ens toca la festa de comiat! Tristos perquè és l’últim dia, però contents per tot el viscut aquesta setmana!

 

Demà ens veiem tots, i us ho expliquem de paraula!

 

Fins demà famílies!