Segon dia, més emocions i experiències!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí per explicar-vos com ha anat el segon dia d’estada, però abans ens agradaria recordar com va acabar la nit d’ahir!

 

Després de sopar vam rebre altra vegada la visita dels nostres amics Arena, Sebastià i Risto, però estaven una mica enfadats perquè creien que no els ajudaríem a resoldre el misteri del ceptre, però al veure que tots els nois i noies junts havien resolt la primera pista que van trobar, es van posar molt contents! Veiem com avança aquesta aventura! Quan van marxar, vam iniciar el joc de nit, on van poder demostrat si saben afinar les seves veus i cantar ben fort, participant per equips al Furor!

Aviat vam anar a dormir, estàvem cansats d’un primer dia tant intens i ple de noves emocions i experiències!

 

Aquest segon dia ha sigut molt especial, ja que els teens s'han ajuntat amb una part dels kids i s'ha fet el macro joc de "Save the Egg", que ha sigut molt divertit i entretingut! Per altre banda, els "english project" de tots els grups comencen a estar ben encarats per poder ser desenvolupats, tenen molt bona pinta!

 

A part, pel matí ha sigut el torn dels nois i noies dels grups de Moana i Jatziri de practicar les seves capacitats per escalar per la paret del rocòdrom, fer equilibris pel slack-line i posar a prova la seva punteria amb l’arc i la fletxa!

Per la tarda, han estat els grups de Oleà i Ika que han anat al parc d’aventures per travessar-ho de costat a costat sense tocar el terra, només penjant per cordes, ponts i tirolines!

 

Ara ja estem tots dutxats i preparats per anar a sopar! Hi ha gana, i aquesta nit encara ens esperen moltes coses!

 

Ens trobem demà aquí mateix per seguir explicant i compartint els nostres dies amb tots vosaltres!

 

Fins demà!