Més i més aventures a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Ja som aquí! Avui hem tingut un dia genial, però primer ens agradaria explicar-vos com va anar la nit d’ahir!

Els nostres amics Arena, Marina i Luca van venir a visitar-nos per demanar-nos ajuda per resoldre els enigmes i poder seguir avançant per trobar el ceptre. Per sort els nois i noies tenien totes les respostes!

 

Després ens vam separar per grupets i vam participar en una de les millors proves... El Minute to Win! Tots junts van superar petits reptes d’allò més divertits amb l’ajuda dels seus companys d’equip!

Després, cansats de tot el dia d’emocions i activitats, vam anar a dormir, necessitàvem recuperar forces pel dia següent!

 

Aquest matí els grups de Oleá i Ika han estrenat les activitats de mar! Els noios i noies de Oleá han pogut gaudir del mar pujats en caiacs, i el grup de Ika han jugat amb els pàdels a aguantar l’equilibri i palejar tots junts! Ha estat un matí de platja perfecte!

Per la tarda ha estat el torn dels grups Moana i Jatziri de provar aquestes activitats, i tot i que el mar estava més mogut, tots han pogut realitzar les activitats i dinàmiques!

Pel que fa a les activitats d’anglès, ja estem totalment immersos dins l'estada i avui els teens a anglès han practicat l’ idioma amb exercicis de vocabulari i activitats de lleure molt interessants! També els “projects” ja agafen forma i s'ha estat avançant molta feina perquè tot estigui preparat per l'últim dia!

 

Ara ja tots dutxats anem a sopar, hi ha gana! Aquesta nit tenim una activitat molt especial... Demà us ho expliquem tot!

 

Fins demà famílies!