Anglès i esport, la millor combinació!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Tornem a estar aquí per posar-vos al dia de com estan anant les colònies! Avui ha estat un gran dia per tots els nens i nenes, però com ja sabeu, ens agradar començar pel principi, i això significa recordar el dia d’ahir!

 

Després de sopar, com sempre ens vam ajuntar amb els nostres amics buscadors del ceptre màgic, i un cop més vam poder avançar en el nostre camí a solucionar els enigmes i així estar més a prop de saber com acaba tot!

 

Tot seguit vam iniciar un joc que tots coneixem ja... el Cluedo! No els va costar gaire resoldre el misteri!

 

En acabat, vam anar a dormir, sabíem que ens esperava un gran dia a l’endemà!

I així ha estat, ja que avui els teens han tingut l'últim dia complet prèvi a la presentació final de projectes! Per això, després d'algunes activitats entretingudes en anglès, s'ha posat molt èmfasi en que els "english project" havien de quedar finalitzats. S'ha aconseguit que aquests projectes quedin preparats per presentar demà i tenen molt bona pinta! Demà en sabrem el resultat!

 

Per altra banda, avui els ha tocat a ells el torn de participar a les famoses olimpíades de Coma-Ruga, on han competit en diferents equips i, tot i la calor, ho han donat tot!

 

Quan ja estàvem cansats hem tornat cap al alberg, dutxar-nos i sopar. Necessitem carregar piles per aquesta nit! S’espera un gran festival d’actuacions, i com tot el que passa a Coma-Ruga...ple de màgia!

 

Demà us ho expliquem tot sense perdre detall!

 

Fins demà!