Últim dia de rotacions!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Avui venim amb noves aventures,ja que ha estat l’últim dia de la rotació d’activitats, i ara ja tots han provat les activitats de mar, escalada, tir amb arc i parc d’aventures!

 

Però ja sabeu que primer ens agrada explicar-vos com va anar la última nit! I també sabeu que cada dia ens agrada rebre noves visites que ens expliqui com va la recerca del ceptre de Coma-Ruga! Ahir van venir en Risto i en Sebastià, i tots junts vam desxifrar noves pistes i símbols que ens van ajudar a arribar a trobar una nova peça del puzzle! Estem molt contents i emocionats per trobar tot allò que falta i veure com acaba!

 

Després vam iniciar un joc de nit ben especial, ja que ahir tocava “la relaxing night”. Tots vam connectar molt i vam gaudir d’una activitat diferent que ens va ajudar a anar a dormir ben relaxats!

 

Aquest matí els grups de Hoku, Manó i Kohola, com us hem dic, han pogut finalitzar la rotació d’activitats.

Els nens i nenes de Hoku han trepat per la paret del rocòdrom sense por i ens han fet una demostració de punteria digne d’admirar! El grup de Manó han practicat el seu equilibri sobre les taules de pàdel surf i body board en una mar perfecte i calmada, i els nens i nenes del grup de Kohola s’han embarcat sobre els caiacs i han pogut fer ruta sobre les cristallines aigües que teníem avui!

 

Durant les activitats d'anglès tant de matí com de tarda hem gaudit molt amb els jocs i dinàmiques ja que coneixem millor a la resta de companys i companyes. Hem acabat donant les ultimes pinzellades als projectes i pensant ja en el Show de dissabte i en l'excursió de demà, ben merescuda desprès de tota la feina feta.

 

Finalment tenim un rap, una gimcana, mural,un talent show, un concurs i un cluedo! Tenim moltes ganes ja que a la majoria fem participar a la resta de grups i segur que ens ho passem genial.

 

I ja per acabar, els grups de Lio Kai, Hau Hau i Lilia Kai han pogut anar al parc d’aventures per posar a prova les seves pors i desplaçar-se d’arbre en arbre amb cordes, ponts i tirolines!

 

En acabat, cansats però contents, hem anat a dutxes i a sopar, avui hi ha molta gana!

 

Demà us expliquem com acaba el dia d’avui!

Bona nit i fins demà!