Últim dia... Olimpíades i project final!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí un dia més per explicar-vos com ha anat el nostre últim dia d’activitats d’aquestes magnífiques colònies a Coma-Ruga, amb un gust agredolç, ja que seguim gaudint de cada moment del dia, però avui ja sabent que era l’últim... Us ho expliquem tot seguit!

 

Comencem per la nit d’ahir?

Com recordareu, estem endinsats en una aventura d’allò més curiosa, en la que estem ajudant a un grup de persones a trobar i resoldre totes les pistes que porten a un mapa, el qual ens dirà on està el famós ceptre de Coma-Ruga. Ens han explicat perquè és tant necessari trobar-lo, i es veu que és la única manera de parar l’escalfament de l’aigua de Coma-Ruga, i així els animals i persones d’aquí puguin seguir vivint en aquest meravellós paratge!

Doncs bones notícies! Ahir vam trobar la última peça del puzzle! Veiem que passa avui!

 

Després la nit va anar cada vegada a millor, ja que va venir el millor joc de nit per a perdre la vergonya i demostrar als membres d’un jurat molt exigents, quins són els nostres talents! Got Talent Coma-Ruga ’22 va ser un constant espectacle, ple d’actuacions que ens van deixar a tots amb la boca oberta!

 

 

Aquest matí, com us hem comentat abans, ha estat estrany ja que sabíem que era l’últim i ens sap molt de greu que s’acabi, però a la vegada la energia no decau. A més avui és el gran dia en que tots els grups presentaven el “English Project”, i estaven molt emocionats per mostrar les seves creacions!

 

Aquest mati el grup de Lilia Kai ens han fet cantar amb el Rap de Coma Ruga. Lio Kai ens ha demostrat el seu talent pel teatre amb un seguit de gags molt divertits, hem seguit amb un misteri a resoldre que ens han presentat Hau Hau i que hem aconseguit descobrir a base de proves que ens han proposat. Ens ho hem passat molt bé i al final han vingut teens per a presentar-nos les activitats que han preparat per a la festa d'aquesta nit!

Per un altre costat, els nens i nenes de Hoku, Hau Hau i Lilia Kai han baixat a la platja i han participat a les millors olimpíades de platja de tot l’any! Ho han donat tot! Hi ha hagut competició però amb molt de treball en equip i riures sense parar!

 

Per la tarda han estat els grups de Lio Kai, Hau Hau i Lilia Kai els que no han decebut amb les seves habilitats, energia sense fi i ganes de gaudir cada una de les activitats!

A la tarda Kohola ens han presentat una gimcana, Mano han fet un concurs on participavem tots estil ruleta de la sort on sortien diferents proves i Hoku han fet un got talent!! Hem hagut de deixar coses per jugar ja que no teniem prou temps, tot i això ens ho hem passat genial i hem pogut comprovar que tots els grups ham posat moltes ganes als projectes.

 

 

Ara ja estem tots dutxats i arreglats per anar a sopar i després ballar sense parar al ritme de la música en la nostra discoteca especialment decorada i dissenyada per tots els nens i nenes i l’equip de monitors!

 

Ens veiem demà famílies, amb més històries explicades per tots ells!

 

Fins demà, bona nit!