Quart dia d'activitatsi anglès!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda families!

 

Tornem a ser aquí per posar-vos al dia de les nostres aventures, però sense oblidar la última nit!

 

 

Ahir després de sopar vam rebre la visita de l’Arena i en Sebastià, ella molt contenta sempre, però ell, no sabem per que, molt enfadat. Ens van explicar que necessitaven més ajuda nostra, ja que no saben com trobar el ceptre ells sols, i entre tots vam poder desxifrar uns símbols molt estranys que va fer que trobéssim noves pistes i així donar una mica d’esperança per a aquest grup tant peculiar a trobar allò que necessiten!

 

Tot seguit vam iniciar el joc de nit, un dels preferits... el Minute to win! Tots els grups van demostrar saber treballar en equip i superar petits reptes en poc temps!

 

 

Aquest matí ens hem despertat una mica preocupats per la pluja, però el temps ens ha respectat i hem pogut fer totes les activitats planificades!

Els grups de Lio Kai, Hau Hau i Lilia Kai han acabat la última activitat esportiva que els quedava que eren escalada i tir amb arc, pàdel surf i body board i per últim caiac, respectivament. Tot i la previsió de mal temps, s’han pogut realitzar totes les activitats perfectament i permetre als nostres infants gaudir un dia més!

 

Pel que fa a les activitats d’anglès també estem molt contents! Avui al mati el cel ennuvolat ens ha permes gaudir de més temps de jocs a l'exterior! I a la tarda també hem aprofitat que no feia tanta calor per estar més estona fora. A la segona part de l'activitat ens hem dedicat al projecte i fan molt bona pinta!

 

Tots els grups hem avançat molt amb els projectes, ja que aixo passa volant! El proper dia ja ensenyem a la resta que hem fet. Segur que els show surten genial, us mantindrem informades!

 

Per la tarda els grups de Hoku, Manó i Kohala han anat al parc d’aventures i tots ells valents han pujat a fer tot el circuit de cordes, passant per ponts i tirolines ben emocionants!

 

 

Ara toca dutxar-se i sopar bé, recuperar l’energia i preparar-se per el joc d’aquesta nit! Ja us avancem que avui, després de sopar es trobaran amb una activitat molt diferent i sorprenent!

 

Ens tornem a trobar demà amb noves aventures i emocions per explicar!

 

Bona nit famílies!