Més i més aventures a Coma-Ruga!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí, un dia més, per explicar-vos com ens estant anant les colònies!

 

Avui ha estat un dia espectacular, amb bon temps, noves activitats pels nostres aventurers i amb molta energia! Però com ja sabeu, no podem començar sense explicar-vos com va anar la nit d’ahir!

 

Recordeu que la primera nit vam rebre una inesperada visita d’un grup de persones molt peculiar? Doncs han tornat! Van venir la Marina i en Luca, ella semblava estar trista, i en Luca tenia molta por de tot, però tot i així ens van demanar si podíem ajudar-los a resoldre les pistes per trobar el famós ceptre de Coma-ruga, i gràcies a la col·laboració de tots van poder trobar una peça amb unes inscripcions ben extranyes... Però, per a què serveix? Esperem descobrir-ho ben aviat!

 

Tot seguit vam iniciar el joc de nit, el qual va ajudar a tots es participants a afinar les cordes vocals i a perdre la vergonya, ja que vam participar al Furor! Alguns van cantar tant fort que se’ls podia escoltar des de tot arreu! I després a dormir, s’ha d’anar ben descansat!

 

I ara si, parlem d’avui!           

Aquest matí els nens i nenes del grup de Lio Kai els ha tocat l’activitat de pàdel surf i body board, i han pogut gaudir d’un mar calmat en el que practicar l’equilibri millor que ningú!

El grup de Hau Hau també han gaudit d’aquest mar, però ells anaven amb els caiacs! Han pogut fer una petita ruta per veure com se’ls hi donava navegar i després han fet unes quantes dinàmiques per donar-hi més emoció!

Els del grup de Lilia Kai no han baixat a la platja, han preferit pujar per la paret! Els tocava escalada i tir amb arc, i han fet tota una exhibició de talent!

 

Hoku, Mano i Kohola seguim amb ganes les activitats d'anglès al mati. Entre balls i jocs per agafar energia i acabar de despertar-nos. Així han començat a sortir les primeres idees per als projectes: Kohola preparem una gimcana, Hoku un concurs de talents i Mano farem una roda de la sort per a la resta, que inclourà tant reptes com proves, i tot explicat en angles!

 

En acabat de dinar, hem fet tots un petit taller de zumba! Els agrada ballar! I després hem continuat amb les activitats de la tarda.

 

Liokai, Hau Hau i Lia Kai hem passat de l'aventura del mati a passar-ho genial a la tarda, hem jugat, ens hem mogut però també hem decidit els projectes: Liokai farem una petita obra de teatre i un mural de les colònies, Hau Hau prepararem un cluedo on nosaltres serem els personatges! Lia Kai farem un rap i un improshow per a la resta!

Els grups de Hoku i Mano han anat a la platja, carregats de ganes per a fer pàdel surf i body board els primers, i caiac els segons! Les condicions seguien sent genials, així que tots han pogut gaudir molt!

 

I ara si, toquen dutxes! Ja sabeu que, com sempre, demà us posarem al dia de com acaba la nit!

 

Fins demà famílies!