AQUALEON!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 13 a 16 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

Avui venim amb noves aventures,ja que per fi ha arribat el desitjat i esperat dia d’anar al parc aquàtic d’Aqualeon!

 

Primer us posem al dia amb com va acabar ahir la nit, que ja sabeu que no hi ha dia que no avancem en la nostra aventura per trobar el ceptre que tant desitgen els nostres nous amics! I així va ser ahir al vespres, que tots junts amb l’ajuda del Luca i Arena vam poder trobar noves pistes i desxifrar els seus codis! Poc a poc ho estem aconseguint!

 

Després vam iniciar un joc de nit que agrada a tots, ja que ahir tocava el “Cluedo”. Tot i que la historia a resoldre no era fàcil, i les pistes que els personatges que hi participaven no eren certes, entre tots van resoldre el gran misteri que s’havia plantejat!

 

 

I per fi ha arribat el gran dia que tots els nens i nenes de “kids” estaven esperant! Hem anat a Aqualeon! Aquest matí s’han despertat ben contents i amb la motxilla plena de ganes de gaudir el gran dia que els venia pel davant, així que aviat ens hem activat, esmorzat, i pujat al autocar per començar aquesta aventura!

 

Un cop allí, no han tardat ni cinc minuts en deixar les tovalloles i motxilles i sortir corrent cap als tobogans... No han deixat tobogan per provar! Han fet molta pinya entre tots, s’han pogut conèixer millor entre ells i gaudir d’un dia diferent, especial, i ple d’emocions que mai oblidaran!

 

En acabat, cansats però contents, hem tornat cap al alberg i hem anat a dutxes i a sopar, avui hi ha molta gana! Aquesta nit ens espera una gran nit, plena d’espectacles i sorpreses! Estem molt emocionats!

 

Demà us expliquem tot!

 

Bona nit i fins demà!