Últim dia... últimes rotacions i project final!

Publicat el

Bona tarda famílies!

Ja som aquí un dia més per explicar-vos com ha anat el nostre últim dia d’activitats d’aquestes magnífiques colònies a Coma-Ruga, amb un gust agredolç, ja que seguim gaudint de cada moment del dia, però avui ja sabent que era l’últim... Us ho expliquem tot seguit!

 

Comencem per la nit d’ahir?

Com recordareu, estem endinsats en una aventura d’allò més curiosa, en la que estem ajudant a un grup de persones a trobar i resoldre totes les pistes que porten a un mapa, el qual ens dirà on està el famós ceptre de Coma-Ruga. Ens han explicat perquè és tant necessari trobar-lo, i es veu que és la única manera de parar l’escalfament de l’aigua de Coma-Ruga, i així els animals i persones d’aquí puguin seguir vivint en aquest meravellós paratge!

Doncs bones notícies! Ahir vam trobar la última peça del puzzle! Veiem que passa avui!

 

Després la nit va anar cada vegada a millor, ja que va venir el millor joc de nit per a perdre la vergonya i demostrar als membres d’un jurat molt exigents, quins són els nostres talents! Got Talent Coma-Ruga ’22 va ser un constant espectacle, ple d’actuacions que ens van deixar a tots amb la boca oberta!

 

 

Aquest matí, com us hem comentat abans, ha estat estrany ja que sabíem que era l’últim i ens sap molt de greu que s’acabi, però a la vegada la energia no decau. A més avui és el gran dia en que tots els grups presentaven el “English Project”, i estaven molt emocionats per mostrar les seves creacions!

 

Pel matí els grups de Olea i Ika han acabat amb la rotació d’activitats de mar. Olea han pogut gaudir d’una activitat ben divertida amb els pàdels surf i els body boards, i Ika han acabat fent una bonica ruta amb els caiacs!

I a la tarda han estat els grups de Moana i Jatziri els que han acabat aquestes colònies amb dues activitats “top”! Ha anat genial, han rigut, gaudit i après sense parar!

 

Ara ja estem tots dutxats i arreglats per anar a sopar i després ballar sense parar al ritme de la música en la nostra discoteca especialment decorada i dissenyada per tots els nens i nenes i l’equip de monitors!

 

Ens veiem demà famílies, amb més històries explicades per tots ells!

 

Fins demà, bona nit!