Quart dia d'activitatsi anglès!

Coma-ruga Xanascat | Combinades d'anglès i multiesportives - de de 8 a 12 anys - al
Publicat el

Bona tarda famílies!

 

Tornem a ser aquí per posar-vos al dia de les nostres aventures, però sense oblidar la última nit!

 

Ahir després de sopar vam rebre la visita de l’Arena i en Sebastià, ella molt contenta sempre, però ell, no sabem per que, molt enfadat. Ens van explicar que necessitaven més ajuda nostra, ja que no saben com trobar el ceptre ells sols, i entre tots vam poder desxifrar uns símbols molt estranys que va fer que trobéssim noves pistes i així donar una mica d’esperança per a aquest grup tant peculiar a trobar allò que necessiten!

Tot seguit vam iniciar el joc de nit, un dels preferits... el Minute to win! Tots els grups van demostrar saber treballar en equip i superar petits reptes en poc temps!

 

Aquest matí ens hem despertat una mica preocupats per la pluja, però el temps ens ha respectat i hem pogut fer totes les activitats planificades!

Els nois i noies dels grups de Olea i Ika han iniciat aquest matí amb les activitats de escalada, tir amb arc i slack-line, i hem de reconèixer que se’ls hi ha donat d’allò més bé!

 

I han estat aquestes mateixes activitats les que han fet els altres dos grups, Moana i Jatziri, per la tarda. No han estat menys... Han fet tota una demostració de talent!

 

Avui a anglès s'ha creat un macro joc de lleure amb grups units, el qual fa referència a un popular joc de la xarxa anomenat "among us", que s'ha transformat per fer-ho en persona per l'exterior de l'alberg. Dins d'aquest joc d'estartegia i intriga, s'ha practicat cultura general divertida en anglès a partir de pistes que es buscàven i es compartien. En la segona part, els "english project" avançen molt adecuadament; entre preparar material, assajar i crear idees que reforçen l'objectiu de l'últim dia.

 

Ara toca dutxar-se i sopar bé, recuperar l’energia i preparar-se per el joc d’aquesta nit! Ja us avancem que avui, després de sopar es trobaran amb una activitat molt diferent i sorprenent!

 

Ens tornem a trobar demà amb noves aventures i emocions per explicar!

 

Bona nit famílies!